Alapozókat írjatok?!
Max Factor Facefinity, eszméletlen jól fed a többi folyékonyhoz képest. 20 faktoros fényvédő is van benne. Nekem elég durva bőrhibáim vannak, hegek, foltok, pirosság, erek, néha pattanások, de mindent elfed. Korrektorként is szoktam használni csak a kritikus területekre.
Jó még a Max Factor Color Adapt, ennek is egész jó a fedése, de annyira nem erős, mint a Facefinity-é. Ez is teljesen matt hatású, nem kell rá púder. Nekem abban jobb, mint a Facefinity, hogy van belőle nagyon világos, ami jobban passzol a hófehérke bőrömhöz. A Facefinitynek sokkal jobb viszont a csomagolása, mert az üveg, és nem műanyag, ráadásul le lehet csavarni a pumpás adagolóját.
A harmadik amit használok jelenleg és nagyon szeretek, az a Catrice Matt Mousse, habállagú alapozó. Erős fedésű, szintén matt, akár csak korrektorként is használható, és még viszonylag olcsó is.
szia:)
pont maxfactor facefinitym van :/ tényleg nagyon jól fed, de 45-ös színből van meg nekem és sajnos sötét:/
szia. egy-két hete vettem egy ilyen maybelline alapozót a rossmanban 1500 Ft-ért. Mattít és a fedése is elég jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!