Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Oriflame vagy essence púderecset?

Oriflame vagy essence púderecset?

Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 22:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Az Oriflame-et nem ismerem, az Essence megvan, de nekem nem jön be. Túl laza a szőre, középen sokkal hosszabbak a szőrök, mint oldalt, meg olyan lapított a formája. Jó puha, nem hullik, megfelelő a minősége, egyáltalán nem rossz ecset, csak nekem púderhez nem igazán vált be. Kontúrozáshoz használom, néha pirosítóhoz, ahhoz tökéletes, sokkal jobb, mint pl. az Essence pirosítóecsete.

Nekem ez az abszolút kedvenc púderecsetem, csak nem tudom még lehet-e kapni:

[link]

[link]

Na ez púderecset, amiből nem spórolták ki az anyagot, és természetes szőrből van. Én ezt a fajtát szeretem, minél dúsabb legyen a szőre, annál jobb.

2013. jan. 22. 08:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
AZ Oriflame-es ecset jó! :)
2013. jan. 22. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!