Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Oriflame webáruházat szeretnék...

Oriflame webáruházat szeretnék csinálni. Hogy megy ez, fizetnem kell a cégnek bérleti díjat?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
az oriflame szabályzata alapján tilos a webáruház,ahogy én tudom.
2012. nov. 28. 19:47
 2/4 Nánai-Hutton Alexand ***** válasza:
Bizony, tilos.
2012. nov. 29. 09:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi, de az Oriflame honlapján szerepel a "saját honlap készítése" opció.

Tehát engedélyezett, csak az a kérdés, hogy fizetni kell-e érte az üzemeltetőnek, vagy forgalom utáni jutalékot vonnak.

2012. nov. 30. 07:01
 4/4 anonim ***** válasza:
igen.a szépségtanácsadók csinálhatnak maguknak,így könnyebben tudnak vásárlót találni,ill.a vásárlók is meg tudják keresni őket,jobban tudják a tanácsadók reklámozni magukat.de a szabályzatban le van írva,hogy honlapod lehet,a webáruház tiltott!mert ennyi erővel kiteszel mindent,és akkor rendeled csak be őket,mikor rendel vki vmit.ez nem túl etikus a többiekkel szemben.De egyéb oka is van.Első voltam
2012. dec. 8. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!