Írna nekem valaki olyan webáruházat, ahol Swarovski köves bizsu ékszereket lehet rendelni?
Figyelt kérdés
Fontos lenne, hogy bizsu legyen, ne ezüst stb., az is jó lenne, ha antiallergén lenne, de az is jó lenne, ha olcsó lenne. Mert nagyobb mennyiségben kellene.
Itt nálunk a Tesco üzletsorán van fülbevaló, de csak apró beszúrósak, darabja egy ezres, nekem pedig lógósak is kellenének, meg nyakláncok.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2011. márc. 6. 14:55
1/7 anonim válasza:
2/7 AĐA válasza:
amit az első linkelt(legelső kép) én egy kinaiban vettem ugyanezt(csak kampós) 350 ft,és tényleg nagyon szép :):)
sok sikert!
3/7 Dorci.1991 válasza:
Ha bizsu, akkor az már nem is Swarovski köves, hanem csak vmi utánzat.
4/7 AĐA válasza:
igen,az már csak műanyag,de nem nagyon látok különbséget.....(persze az anyag más,csak kinézetre olyan)
5/7 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok, és nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)
Üvegpalotára én is ráakadtam, éppen tegnap. Még egyszer köszönöm.
2011. márc. 7. 07:29
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Szia!
Én a minap itt nézegettem ékszereket és találtam néhány Swarovski kristályból készült ékszert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!