Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek az Oriflame...

Mi a véleményetek az Oriflame Love Potion parfümről? El csábít? Hogy, hat férfiakra?

Figyelt kérdés
parfüm,szerelem,bájillat,férfiak,

2013. jan. 19. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem, de hogy hogyan hat a férfiakra? :D Hát, csak parfümmel nem tudsz csábítani, ahhoz TE is kellesz. A parfüm egyébként nagyon-nagyon jó illatú, tartós is.

28/N

2013. jan. 19. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ilyen parfümöm és a barátom imádja. Ha másikat fújok magamra, akkor mindig lázadozik, hogy a Love Potiont akarja rajtam érezni. :) Őt valóban elcsábítja. :P
2013. jan. 20. 07:52
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem maga az az édes,buja illat csábít,amit hordoz..csokis-vaníliás,túlfűtött,erős,határozott.nőies.

Kb mintha azt mondanád magadról,hogy gyere mert ágyba akarok veled bújni:D

tőlem szoktak rendelni,nekem is van,nincs okom itthon panaszra,főleg ha ezt fújom:D

A pasik visszakövetelik,az enyém legalábbis igen:D

2013. jan. 22. 11:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi tanácsadó vagyok. amikor ezt az illatot kell elővennem hogy valaki tesztelné akkor mindig valahogy megcsap az illata és olyan kellemes. mintha magamba szeretnék XD
2013. júl. 1. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!