Szoktatok fülbevalókat horgolni? Mintákat leírásokat hol találok horgolt fülbevalókról?
Figyelt kérdés
Nagyon sok szép horgolt mintát láttam mind angol és magyar oldalakon de nagyon kevéshez volt minta
pl ezt már meg tudom csinálni kép alapján,esetleg tudtok hasonlókat? mások honnan szerzik ezeket??
youtubon is néztem már angol magyar videókat.
2013. jan. 18. 18:49
1/3 anonim válasza:
Szia! Le tudnád írni, hogy az általad linnkelt képen lévőt hogyan csinálod? Köszönöm!
2/3 A kérdező kommentje:
szia! ezt írásban nehéz leírni, itt láthatóak a jelölések
Én belülről kifelé haladva csináltam meg a fülbevalót. Először 6 szemet egybefűztem lett egy pici karikám és folytattam a következő sorral . Bejelöltem neked az ábrán hogy hoygan vannak a sorok és azzal a horgolási technikával horgolj ami az ábrán van jelzés.
NAgyon vékony fonallal és vékony tűvel készítettem
2013. ápr. 2. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!