Újra divatba jön a vastagabb szemöldök?
Figyelt kérdés
Régebben minden modellen vékony szemöldököt figyeltem meg, de az utóbbi években szinte mindegyiknek meg van hagyva a természetes vastagsága és csak az orr rész felett van kiszedve. Most ez a divat?2013. jan. 15. 12:36
11/14 :Fruzs válasza:
a vastagabb ,természetesebb szemöldök valóban újra divat-de ez most nem feltétlenül azt jelenti,hogy akkor az isten által megadott szemöldök semmi szedés nélkül a divat-hanem az eredeti vastagsággal,de persze kilógó szálak kiszedésével-és egy formás ív adása-de amúgy tényleg sokkal jobban néz ki! :)
12/14 :Fruzs válasza:
[link] Ilyenre gondoltam -és ez valóban jó! :) sztárdivat is már :) palvin barbara elég híres mostanság neki sincs különösebben kiszedve-neki is elég vastag!
13/14 A kérdező kommentje:
Igen, én is ilyenekre gondoltam. Egy vastagabb szemöldököt is karban kell tartani és tény, hogy szebb is mint a hajszálvékony szemöldök. :-)
Én azóta már növesztem. Persze a nagyon kilógó szálakat azért kiszedtem. :-P
Fő az arany közép út...
2013. jan. 27. 16:50
14/14 :Fruzs válasza:
Igen -az ápoltság nagyon fontos!De szerintem valóban sokkal szebb mint ,akinek olyan vékony h látni se nagyon lehet-és ez még természetes is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!