Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúknak hogy lehet jól kiszedn...

Fiúknak hogy lehet jól kiszedni a szemöldöküket?

Figyelt kérdés
Kozmetikusomnak akarnám mondani, hogy így szedje ki a szemöldököm, mert mostanában kezdtem csipegetni, elmentem hozzá, de az íve nem nagyon tetszik, ahogy ő csinálta meg. Mert azt mondja, hogy ez még nem meleges, ahogy ő szedi.

2012. dec. 30. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem már az is meleges, ha szedeti a szemöldökét.Írtózom az ilyen fiúktól.
2012. dec. 30. 19:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. dec. 30. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sem igazán való srácnak a szedett szemöldök, max hogyha a két szemöldök közt szednek egy kicsit, hogy ne nőjön össze.
2012. dec. 30. 19:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez a divat, nem tudok mást mondani rá komolyan. Én megnéztem, hogy egy srácnak kivolt szedve, aztán én is gondoltam, hogy kipróbálom. Jól néz ki, de nem férfias valóban.
2012. dec. 30. 19:38
 5/8 supra01 ***** válasza:
100%

Ha szépen ki van szedve akkor kiemeli a szemed és ápoltabbnak tűnik.

Te miért szedetted ki, hogy jobban nézzél ki?

2012. dec. 30. 22:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Divat miatt, igényesség.
2012. dec. 30. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz ha egy fiú szedi,főleg h amilyen dzsungel némelyiknek..na én attól tudnék hányni...
2013. jan. 3. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ember, amikor azt hallja, hogy egy férfi szedi a szemöldökét, valami ilyesmire gondol: [link]

Az emberek elvárják, hogy mindenkinek tökéletes szőr nőljön a fején, ha lehet a szakállat borotválni se kelljen mert az is férfiatlan. A valóság viszont az, hogy vannak emberek akiknek egyszerűen ilyen partyszemöldöke nő:

[link]

Ne mondjátok már, hogy esztétikus, hogy a csávónak két pulikutya fekszik a homlokán.

Az ideális forma függ az arcformádtól, a szemed alakjától. Képet kéne látni, hogy meg tudjuk mondani mi lenne a jó.

A legtöbb pasinak elegendő csak az összenövést kiszedni, ezt viszonylag egyszerű. Az orrod szélétől a szemzugodig húzott vonalban kezdődjön a szemöldök:

[link]

A női persze kicsit íveltebb, vékonyabb de az alapok kb. egyformák.

Ne vedd negyedmiliméteresen szabályosra, mert akkor látszik hogy szedve van, de nagyon bokrosra se hagyd, mert az meg már jeti.

2013. jan. 3. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!