Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egybenőtt szemöldökű lányok,...

Egybenőtt szemöldökű lányok, miért szedik ki a szemöldöküket?

Figyelt kérdés
Nagyon nem szép látvány és nem halna bele senki egy kis csipeszbe.. Én undoritónak találom. 13 éves vagyok nekem is ugyvolt. Csak a szőrszálak szökék nagyon szőkék senki sem vette észre. Nem volt olyan sok, de akinek sok van miért nem szedi ki?? Helyesirásért bocsii

#egybenőttszemöldök
2012. júl. 14. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. mert igénytelen

2. leszarja

3. ninc sideje rá

4. nem tudja/nem meri magának kiszedni/nincs pénze kozmetikusra

5. nincs kedve

2012. júl. 14. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Kimaradt a nem! Gondolom arra vagy kíváncsi, hogy miért nem szedik ki? Különben az, hogy te undorítónak találod 13 évesen szerinted kit érdekel? Ha tudod, hogy tele van helyesírási hibával amit írsz, akkor miért nem javítod ki? Ez sokkal undorítóbb!
2012. júl. 14. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem voltak még soha kozmetikusnál, és egy adott korban a lányokat mindig más érdekli... tehát lehet hogy pont lesz*rja, azt hogy néz ki... nem foglalkozik vele..
2012. júl. 14. 21:26
 4/6 anonim válasza:
100%
nehezen tudom elképzelni h lesz*rja h néz ki mikor úgynézki némelyik mint vmi modell azt inkább játszana meg fáramászna... de azon sopánkodik h ohh ő milyen sokat csalódott a fiúkban XDDD
2012. júl. 14. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is írják: nem akarja, nem tudja, nem érdekli, esetleg a szülei nem engedik. Nem minden 13 éves kislány játszik plázap.csát szabad idejében. :)
2012. júl. 15. 08:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy ahogy az első írja. 13 éves vagy, neked is lehetne jobb dolgod :D
2012. júl. 15. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!