Újra divatba jön a vastagabb szemöldök?
Én több kozmetikust is megjártam már de sajnos egyik sem tudta szépen megcsinálni a szemöldököm. Valahogy mindig aszimmetrikus lett. Mostanában arra gondoltam, hogy hagyom a fenébe. Visszanövesztem a természetes formára, és csak az orromnál fogom szedni. Szerintetek jó ötlet?
(Természetes szőke a hajam és a szemöldököm is)
Nem igzaán a természetes a divat hanem a vastagra rajzolt. A középső résztnél átmenet, a széső rész sötét. Alatta viszont szedve van.
Attól függ, ki mit tekint divatnak.
Ezek 2013as képek, nekem eléggé úgy tűnik, hogy divat a természetesség, épp hogy csak ki van igazítva picit a szemöldökük.(Meg persze kihúzva.) De mi magyarok ugye mindig is híresek voltunk a gagyi szemöldök helyett szemöldöktetkó, vagy cérnavékonyra szedett szemöldök megoldásainkról.
22:12-es hozzászóló!
Pontosan az ilyen szemöldökökre gondoltam! :-)
Nekem teljesen olyan a szemöldököm mint az első képen lévő nőnek.
Amúgy lehet, hogy a fejem nem szimmetrikus és azért látom annak a szemöldökömet is. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!