Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Újra divatba jön a vastagabb...

Újra divatba jön a vastagabb szemöldök?

Figyelt kérdés
Régebben minden modellen vékony szemöldököt figyeltem meg, de az utóbbi években szinte mindegyiknek meg van hagyva a természetes vastagsága és csak az orr rész felett van kiszedve. Most ez a divat?
2013. jan. 15. 12:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy vettem észre, hogy igen.
2013. jan. 15. 14:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
aha, a természetes a divat. De ugye mindenkinek vagy fajta szemöldöke, nagyon nem lehet megváltoztatni, vagy bután néz ki, ha mégis.
2013. jan. 15. 14:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, már kb. 2 éve divat.
2013. jan. 15. 14:31
 4/14 A kérdező kommentje:

Én több kozmetikust is megjártam már de sajnos egyik sem tudta szépen megcsinálni a szemöldököm. Valahogy mindig aszimmetrikus lett. Mostanában arra gondoltam, hogy hagyom a fenébe. Visszanövesztem a természetes formára, és csak az orromnál fogom szedni. Szerintetek jó ötlet?

(Természetes szőke a hajam és a szemöldököm is)

2013. jan. 15. 15:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Irtózok a vastag szemöldöktől, felőlem aztán bármi lehet divat, az enyém mindig vékony lesz..
2013. jan. 15. 17:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak alul szedd ki a pár kiálló szőrt és középen. Lehet, hogy eleve aszimmetrikus a szemöldököd?
2013. jan. 15. 17:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem igzaán a természetes a divat hanem a vastagra rajzolt. A középső résztnél átmenet, a széső rész sötét. Alatta viszont szedve van.

[link]

2013. jan. 15. 21:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, ki mit tekint divatnak.

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek 2013as képek, nekem eléggé úgy tűnik, hogy divat a természetesség, épp hogy csak ki van igazítva picit a szemöldökük.(Meg persze kihúzva.) De mi magyarok ugye mindig is híresek voltunk a gagyi szemöldök helyett szemöldöktetkó, vagy cérnavékonyra szedett szemöldök megoldásainkról.

2013. jan. 15. 22:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Már egy ideje divat.. és ma már tényleg azt mondom hogy a vékony szemöldök (egy csík) az undorító.:)
2013. jan. 16. 02:41
 10/14 A kérdező kommentje:

22:12-es hozzászóló!

Pontosan az ilyen szemöldökökre gondoltam! :-)

Nekem teljesen olyan a szemöldököm mint az első képen lévő nőnek.

Amúgy lehet, hogy a fejem nem szimmetrikus és azért látom annak a szemöldökömet is. :-D

2013. jan. 16. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!