Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lanyok! Hordtok karorat a...

Lanyok! Hordtok karorat a hetkoznapokban?

Figyelt kérdés
ha igen milyet?Mutatsz rola kepet?
2013. jan. 14. 22:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is hordok, szinte minden nap! Ha nincs rajtam az órám, rosszul érzem magam. :S

Nekem a Quartz ékszerórám van. Képet sajnos nem tudok róla mutatni, de leírom milyen. Igazából semmi extra, szolid, visszafogott, kicsit elegáns, pont illik hozzám. Az óra kerek, benne vannak a számok, a lánc pedig gumis, tehát olyan, mintha karkötő lenne. Ezüst színű, szép fényes. Nagyon egyszerű, de nekem pont ezért tetszik!

17/L

2013. jan. 16. 20:33
 12/12 anonim válasza:

Nekem ice watchom van, de most szeretnék majd egy visszafogottabbat is, mert ezt csak akkor tudom felvenni, ha illik a ruhámhoz. Szeretem, ha rajtam van, mert akkor is meg tudom nézni az időt, ha a telefon nem jöhet szóba. :)

[link]

Ilyen, csak az enyém külső, tekerős része nem kék.

2013. jan. 28. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!