Középiskolások! Milyen táskát hordtok suliba?
Normális fekete iskolatáskát, semmi különös nincs rajta.
Ilyesmi: [link]
És őszintén letojom hogy most a kényelmetlen oldaltáska a divatos amitől leszakad az ember válla és egyáltalán nem iskolába való.
van egy fekete hatizsakom, amibe sok minden belefer. Nehezebb napokon azt hasznalom.
Konnyebb napon egy dosszie, es egy kisebb taska.
egy nike szürke hátitáska.
(nem találtam róla neten képet)
más színben és anyagban, de a formája ugyan ilyen, nem olyan nagy, szóval vállon simán el lehet vinni és minden belefér, pedig mi elég sok cuccot hordunk, még a tesicuccom is belefér, szóval minden
és nem a hosszú vállpánttal hordom, hanem azzal a kicsivel amit nem lehet levenni
nekem egy ilyen gucci táskám van. 15/L és ha több cuccot kell vinni akkor egy Fila válltáska.
tavaly mikor 9.-be mentem megszívtam az oldaltáskával, mivel elég sok cuccom volt, és mindennap baromira fájt a hátam meg a vállam, úgyhogy most hátizsák mellett döntöttem. L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!