Hogyan tudnék ilyen gyönyörű ékszereket csinálni? Milyen technikákat kell hozzá alkalmazni?
Ezek a készítők olyan gyönyörű ékszereket csinálnak, és én is szeretném ha tudnék ilyet.
Mit kell csinálni pl. a süthető gyurmával hogy "habos" legyen?
én is minden nap gyártok ilyeneket:)
neten beírod,hogy polymer clay,és pl ha tortát szeretnél akkor cake,és ki fog dobni csomó technikát,hogy hogy lehet megcsinálni, képekkel.Én szoktam habosat csinálni csak úgy is,hogy ecsetvéggel nekiesek,és a felületet összekuszálom.
jó cuccai vannak a csajnak,úgy látom nézi fb on a a michigan gyurmagyárat,mert a cuccainak 1 része kb megegyezik azokkal.
Köszi a válaszokat, jöhetnek még. :)
Hát, nem tudom, szerintem ők kezdték előbb. Meg szebbeket is csinálnak mint a Michigan gyurmagyár.
You tube-on tényleg elég sok videó van, de ha tényleg jól akarod csinálni akkor azt csak úgy tudod ha kísérletezgetsz, mert különben csak másolni fogsz tudni.
A michigan gyurmagyár pedig egész jókat csinál, csak nagyon drágák, ahhoz képest amilyenek, sokkal jobban megéri magadnak csinálni, én is ezt teszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!