Mi ennek a gyönyörű körömlakkszínnek a neve, márkája?
Figyelt kérdés
gondolom chanel lehet ,de a képen a csaj kezébe az alapozó. valaki kb ugyanilyen szinü körömlakkot nem tud más márkában olcsóbban? [link] 2012. okt. 27. 23:06
2/11 A kérdező kommentje:
de hasonló ilyen bézses szinüt nem tud vki?
2012. okt. 27. 23:18
4/11 A kérdező kommentje:
huu köszii :)
2012. okt. 27. 23:24
5/11 anonim válasza:
Nekem az essence-nek ezek a nagyon világos (és gyönyörű) árnyalatai nem jöttek be, mert még 2 rétegben is átlátszik, 3-ban meg nem akar megszáradni :(
6/11 A kérdező kommentje:
akkor vki chanel márkában ennek a számát nem tudja? bár nem szeretnék 10ezerért körömlakkot venni...
2012. okt. 27. 23:38
7/11 anonim válasza:
Nekem az essence nude lakkok közül a hazelnut cream pie vált be. Ez szépen fed két rétegben, a BTGN fedőlakkal tartós is, egy hetet bír.
8/11 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Better than gel lakk, de csak ez van ráírva, am nem tartósabb.
9/11 anonim válasza:
Itt az 05 is valami krémes nude szín, de válogass. Ezek nem drága lakkok 350-400 Ft közt mozognak boltoktól függően.
10/11 anonim válasza:
még esetleg ha ez a szín annyira tetszik, akkor még a mac-et tudom ajánlani :) a Skin árnyalat elég hasonló, bár ez a körömlakk se olcsó :/ de legalább nem 10 ezer és jó minőségű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!