Az Essence Snow Jam trendkiadása kapható lesz Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ha igen, mikortól?2013. jan. 13. 20:17
1/8 anonim válasza:
Annyit tudok csak, hogy az Essence trendkiadások közül 1 nem lesz kapható. Vagy ez, vagy a Fantasia...
2/8 A kérdező kommentje:
Köszike!
Remélem, ez lesz. Kinéztem pár dolgot, és már úgy beleéltem magam.... :)
2013. jan. 13. 21:09
3/8 A kérdező kommentje:
Az is jó, ha Szlovákiában lesz.
Bár a szlovák oldalon a Hugs And Kisses trendkiadás a legújabb...
2013. jan. 13. 21:12
4/8 anonim válasza:
A Fantasia kapható Szegeden. Akkor ezek szerint a Snow Jam nem lesz?
5/8 anonim válasza:
1. vagyok.
Itt Nyíregyházán még egyiket sem láttam (múlt héten voltam Rossmannban). Majd megnézem jövő héten más helyeken is. De én is remélem, hogy kapható lesz, mert én is kinéztem pár dolgot. :)
6/8 anonim válasza:
Most olvastam az essence facebook lapjára kiirták, hogy Mo.-n nem lesz kapható a snow jam trendkiadás.. Kár érte, szerettem volna pár dolgot,de tulélem :)
7/8 anonim válasza:
Nem hozták be Magyarországra, de én a napokban jártam külföldön és vettem belőle, többet is, szóval van eladó... mi érdekelne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!