Van egy tesóm ( nővérem ) 15 éves festi magát. Én 11 éves vagyok és tesóm azt mondta hogy az én koromba ő már festette magát! Nem tudom hogy fessem-e magam vagy ne!?
Azért szeretném festeni magam ( smink stb... ) mert:
Az annyira széép *-*
Azért nem mert: Mások leszólnak hogy festem magam...Cikiznek ez miatt! -.-"
A kulcsszavakon nevettem :D Kis 11 éves sminkelni akar.
De amúgy te nagyon okos, 6-ból 1 írta, hogy fesd magad(?!), és egyedül az ő véleménye számít. á nem, nem döntötted még el tényleg.
11 évesen bőven elég lenne a korrektor a pattanásaidra,ha nagyon pattanásos vagy vagy heges, akkor alapozó után is bátran nyulhatsz, hiszen a szép bőr az ugye prioritás minden nőnek, lánynak kortól függetlenül. Szemöldöket ajánlanám hogy szedest ki , ugyanis az igen meghatározza az összhatást, egy szempillagöndörítő plusz szempillaspirál és tökéletes:) De természetesen ne legyél lusta lemosni a festéket, ugyanis a bőrödnek lélegezni is kell.
Nemértem azokat a kommenteket, amelyek elítélik azokat a lányokat, akik 15-16 évesen, akik festik magukat. Hiszen mi már pasizni akarunk, barátkozni és szépen kinézni. Mi ezen olyan bűn... :D
16/L
"ok de ha szeretném? :DDD"
inkább a házira koncentrálj, minthogy szűzkrva level1-re lépj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!