Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van egy tesóm ( nővérem ) 15...

Happy369 kérdése:

Van egy tesóm ( nővérem ) 15 éves festi magát. Én 11 éves vagyok és tesóm azt mondta hogy az én koromba ő már festette magát! Nem tudom hogy fessem-e magam vagy ne!?

Figyelt kérdés

Azért szeretném festeni magam ( smink stb... ) mert:

Az annyira széép *-*

Azért nem mert: Mások leszólnak hogy festem magam...Cikiznek ez miatt! -.-"

#Ha akarod! #Ne hallgass másra ;)
2013. jan. 13. 17:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A kulcsszavakon nevettem :D Kis 11 éves sminkelni akar.

De amúgy te nagyon okos, 6-ból 1 írta, hogy fesd magad(?!), és egyedül az ő véleménye számít. á nem, nem döntötted még el tényleg.

2013. jan. 13. 18:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
2:1 hogy miért ne fesd magad (fenn van a leírásodban, ha nem tudnád, miről lenne szó...) megnéznélek én 14 éves korodban, kiteszel majd egy képet magadról ide gyikre "szerinteteek jóól nézeek kii? *.* kéép leent, sokaan írjatook" kérdéssel? amúgy nekünk teljesen mindegy, hogy fested-e magadat, nem mi fogunk beégni, vagy elviselni a tanítónénik beszólását, vagy neadjisten a férfiak beszólását, mert azt hiszik, elmúltál 18... tehát AHOGY AKAROD.
2013. jan. 13. 19:39
 13/15 anonim válasza:
100%

11 évesen bőven elég lenne a korrektor a pattanásaidra,ha nagyon pattanásos vagy vagy heges, akkor alapozó után is bátran nyulhatsz, hiszen a szép bőr az ugye prioritás minden nőnek, lánynak kortól függetlenül. Szemöldöket ajánlanám hogy szedest ki , ugyanis az igen meghatározza az összhatást, egy szempillagöndörítő plusz szempillaspirál és tökéletes:) De természetesen ne legyél lusta lemosni a festéket, ugyanis a bőrödnek lélegezni is kell.

Nemértem azokat a kommenteket, amelyek elítélik azokat a lányokat, akik 15-16 évesen, akik festik magukat. Hiszen mi már pasizni akarunk, barátkozni és szépen kinézni. Mi ezen olyan bűn... :D

16/L

2013. jan. 18. 13:59
 14/15 anonim ***** válasza:

"ok de ha szeretném? :DDD"

inkább a házira koncentrálj, minthogy szűzkrva level1-re lépj

2013. jan. 30. 15:46
 15/15 anonim válasza:
11 évesen? Ne is haragudj, de 11 évesen én még nem is gondoltam sminkre..És igen, egyet kell értsek az előttem szólókkal. Te már eldöntötted, hogy festeni akarod magadat, csak megerősítésre vársz. Írtad, hogy szemfesték, szemceruza..Nos szerintem hanyagold az egészet! Még ráérsz, max. a sulibulikba egy kis szempillaspirál. De ahogy gondolod..Mi nem tehetünk semmit. (Az ilyen kérdésektől komolyan mondom kezdem, gáznak érezni hogy 14 évesen nem használok sminket, csak alkalmakra..)
2013. márc. 31. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!