Ki festette barnára a haját szőkéről? Mi a tapasztalat?
én megpróbáltam, kár volt! felejtsd el! csakis fodrásszal, mert ahhoz, hogy szép barna legyen, amit nem dob le a szőke, előtte le kell szívni színtelenre.
én befestettem barnára, kb szürkés zöld lett. még aznap vettem új hajfestéket, még egyszer befestettem, barna lett. majd kb 3 hét múlva zöld árnyalatot vett fel. nagyon csúnya lett. a fodrász nagyon lebaszott, és kb 3 festés múlva sikerült újra szőkének lennem, ráadásul minden festés ezer évig tartott.
én is fodrásszal csináltattam 1 hónapja,de így is tegnap mentem 2.jára.
Elsőre ahol károsodott a hajam ott teljesen kiszőkült 2 hajmosás után,meg ott világosabb a hajam.
Ha nincs károsodott részed,nem lesz ilyen vészes,de elsőre akkor is fodrász javaslom.
Én a nagyon világos szőke hajam akartam vissza festeni eredetire[sötétszőkére] és sokkal sötétebb lett,mint vártam...Aztán egy hét után le is dobta :/
Utána festettem sötétebb barnára..És most már tudom,hogy vissza kell pigmentálni a kivilágosított hajat,ha 2 árnyalattal sötétebbre akarjuk festetni,mert ha nem teszed,akkor zöldes árnyalatot kap hajad.[A tapasztalat...:( ]
Fodrásszal csináltasd ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!