Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aki festett szőkéből barnára...

Aki festett szőkéből barnára festette a haját annak sikerült elsőre vagy ledobta a haja a színt?

Figyelt kérdés
Már leglább fél éve nem festettem a hajam, óriási nagy lenövésem van, nem tudom ennek van-e köze hozzá, hogy így jobban megmarad-e a barna szín rajta. Persze a természetes hajamra nem kennék festéket csak a szőke részre.
2012. okt. 28. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkább menj el fodrászhoz, de ő úgyis azt fogja javasolni, hogy fesd be az egészet inkább, mert így eléggé el fog ütni.
2012. okt. 28. 23:21
 2/6 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy szeretném lenöveszteni az egészet és utána többé nem akarom festeni, de így nagyon csúnya a lenövés és úgy nem ütne el annyira. De viszont ha nem fogja be a barna hanem ledobódik akkor inkább szenvedek a csúfsággal mert szét van törve az egész szőkém és nem bírná a sok festéket.
2012. okt. 28. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem szőkésbarna hajam van alapból, ami világosszőkére volt befestve, és jól lenőtt, nem volt kedvem többé festegetni a tövét. Elmentem fodrászhoz, aki visszafestette az eredeti színére az egészet, így végre nem látszik a lenövés, hanem nagyjából egységes színű a hajam, szerintem ez a legjobb módszer :) Én is ugyanúgy ódzkodtam befesteni az egész hajamat, és nyugi, nem fogja ledobni a festéket :)
2012. okt. 28. 23:35
 4/6 A kérdező kommentje:
De épp ezért nem festettem már féléve, hogy legalább az egészséges hajamat már ne érje vegyszer... :/ De neked ha alapból világos a hajad akkor nem is kellett nagyon szivatni sem, nem? :) Én a tövét semmiképp nem akarom befesteni... Valami hasonló vagy ugyanolyan színt akarok hozzá. A kérdés, hogy sikerül-e 1 festésből :/
2012. okt. 28. 23:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el mindenképpen fodrászhoz, ő tudna neked segíteni, hogy látja a hajadat, sajnos ehhez nem nagyon értek :( De az biztos, hogy ha nem fested be az egész hajadat, nem lesz egyenletes.

Noha világos alapból a hajam, de majdnem fehérre szívta ki a nap a befestett részt, így elég nagy volt a kontraszt.

2012. okt. 28. 23:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Szőkített hajból mindenképp kopik a festék mosások alkalmával, ezzel nem lehet mit tenni.
2012. okt. 29. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!