Sminkőrült lányok figyeljetek, ti is böngészgedtek, nézelődtök sminkek közt? Órákig tudnátok ácsorogni a sminkes pultok között?
Ha igen mindenképp írjatok mert félek hogy én vagypok magam egyedül sminkőrült
Írhattok privit is ha gondoljátok mert ha egyedül vagyok komi hogy pszihológushoz megyek hahaha
A drogériákban kifejezetten utálok nézelődni, de neten néha egész nap ezeket a cuccokat nézem, olvasok róluk, blogos teszteket nézek. kremmania.hu a kedvenc oldalam... meg túl sokat vásárolok mostanság. :/
27L
ázsia center nálam is oké de nincs az első helyen
jobban szeretem amárkás dolgokat
örülök hogy már van több jelentkező:-)
azt hittem teljesen sminkőrült vagyok de nem rossz végül is csak egy legjobb barátnőmmel azért vesztünk össze mert szerinte túl fiatal vagyok a sminkeléshez
megkönnyebbültem hogy nem csak én böngészgetek folyton erről
sminkeltetek már kozmetikust? (aki a végén elégedett volt)
ha bírod a körömlakkot a youtubon van cutepolish néven rengeteg tök jó video én már az összeset láttam
kedvenc márka: oriflame, mac
de több másmilyen termékem is
ti is írjatok kedvenc márkát lehet hogy én is kipróbálom
egyébként én is nézek blogokat, összehasonlításokat
holnap is gép előtt tudok lenni ha van kedvetek irogatni
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Én is ilyen vagyok. :D Mondjuk én nem is csak smink, hanem drogériafüggő vagyok. Amíg a városban voltam, szinte naponta mentem nézelődni, most csak 2 hetente megyek. Akkor viszont mindig egész délelőtt a dm-Rossmann-másik dm háromszöget járom be. Venni nem szoktam olyan sok sminkcuccot, de ha mondjuk akció van, akkor muszáj megvennem, ha tényleg tetszik, még ha van is otthon (pl. múltkor a Max Factor alapozó+spirál akciónak nem tudtam ellenállni). A neten is szoktam nézelődni webáruházakban, na meg én is a krémmánián vadászok mindig. A hajápolók meg a táskák a másik legnagyobb gyengéim.
Nálam az a beteges szerintem, hogy itthon kb. hetente átnézem a sminkcuccokat (pedig mostanában nem is használom túl gyakran őket), hogy miből mennyi van, kiválasztom mit kéne elhasználni, stb. Ti is szoktatok ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!