Szalagavatómra milyen sminket készíthetnék magamnak? Miket használjak illetvee szemhéjpuderben milyen színt? Nektek milyen volt a szalagavatótokon, sminkes csinálta vagy te magad?
magamnak csináltam, ezer másra kellett a pénz... :/
Mit táncolsz? ha keringőzöl, akkor visszafogottabb csillogós sminket viselj. Meg passzoljon a blúzod színéhez, arcod színeihez.
az enyémen 'sminkes' volt...visszagondolva katasztrófa:D
szerintem gyakorold be előre, hogy ne ott kelljen pánikolni. bőrtótus függően egy ezüst-sötétszürke vagy arany-barna sminkkel nem lehet mellélőni. ha kicsit csillogni akarsz, akkor nem kell matt verziót használni:) youtube-on írd be, hogy prom make up, kiad sok jót:)
Nekem most volt vagy 2-3 hete a szalagavatóm. Nálunk nem volt műsor, csak fehér blúz-fekete szoknya.
Magamnak készítettem. Cukorkaszínű alapra kentem csillámos lilát, a mélyítővonalba pedig sötét lilát, amivel alulról kontúroztam a szemem. A belső szemzugba ezüstöt vittem fel.
Többektől hallottam, hogy nem olyan jó dolog a sminkes. Egyik ismerősöm nagyon büszkén feltette, hogy mit csinált a sminkes, és nagyon nem lett jó :( Baba kék paca lett az egész szemhéja, túl kék volt a szemöldöke alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!