Mennyire divat most a szemceruza?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 10:58
1/12 anonim válasza:
Ezt nem divatból szokták használni....
2/12 anonim válasza:
Inkább a tus a divat, ha ere vagy kíváncsi. De a szemceruza is
3/12 anonim válasza:
Nem divatos, ahogyan a cipő sem, szóval nehogy használd bármelyiket is!
Hülye kis divatpcsa.
4/12 anonim válasza:
Én használok szemceruzát :) Nem tudom divat-e vagy sem, én ugy kombinálom a sminkeket ahogy nekem tetszik, nem divattól függően :)
25l
5/12 A kérdező kommentje:
Ne nevezz divatpcsanak mert csak egy kerdes volt drága!!:P
2013. jan. 6. 12:01
6/12 anonim válasza:
ez nem divat kérdése. 70-es évek óta mindig haszbnálják és fogják is. Ez nem olyan mint egy szín hogy épp divat a kék vagy sem. Egy igazi sminkhez 8nem a leszaladok a boltba vagy elmegyek suliba) mindig használnak vagy ceruzát vagy tust. Mással nem lehet kiemelni a szemet.
7/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) lehet a kerdest nem irtam jol mert arra letem volna kivancsi hogy ki mit hasznal mostanaban szemceruzat vagy tust,mert mar mindenkinek tust latok es senkin sem latok szemceruzat..:D
2013. jan. 6. 12:36
8/12 anonim válasza:
én pl szemceruzát, és vannak olyan ceruzák amik simán tus hatásuak.
9/12 anonim válasza:
Szerintem a szemceruza sose megy ki, bár a tus most tényleg elég felkapott, legtöbben még mindig ceruzát használnak (mert nem elég ügyesek, hogy tussal rajzoljanak - mert bizony nem könnyű)
10/12 anonim válasza:
Változó. :) Használok szemceruzát is, bár azt ritkábban.
Amíg folyékonyt tust használtam, addig gyakran használtam szemceruzát, hiszen az alsó pillák tövébe tussal nem lehet vonalat húzni. Most viszont zselés tust használok és néha szemceruza helyett az ecseten maradt tust viszem fel az alsó pillák tövébe. Ugyanaz a hatás, csak sokkal tartósabb nekem, mint a szemceruza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!