Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kinek mi a véleménye arról,...

Kinek mi a véleménye arról, ha egy tini sminkeli magát?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy alapozót használ, szempillaspirált, néha szemcerkát, és tust használ. Kb, 14-15 évesen.

2013. jan. 1. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
a tini kor együtt jár a gyerekkortól való elszakadástól.úgy érzik minél hamarabb felnőttek szeretnének lenni.nincs ezzel gond,és is sminkeltem magam 15 évesen,a hajamat is festettem.mondjuk hozzátartozik hogy versenytáncoltam.most 27 éves vagyok,alig használok valami sminket.Nagyobb gond sztem az,hogy a 15 évesek háromnegyede nem tud normálisan felöltözni,kilóg a derékháj a csípőfariból,stb...ha igényes a smink,akkor rendben van.
2013. jan. 1. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Egyet értek az első hozzászólóval.Viszont az,hogy lenézik azt,aki nem festi magát,szerintem nem normális ...
2013. jan. 1. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez pont az a kor, amikor mindenki kipróbál mindent. Pl volt egy rövid időszakom, mikor szemceruzával kihúztam a szemem és most így utólag visszagondolva erre nem is állt jól. Aztán volt hogy egy két pattanás miatt minden reggel alapozóztam az arcom, de már ezt sem csinálnám.

Amúgy nem hiszem hogy ilyen fiatalon szükséges minden reggel egy komplett sminket összedobni. Ha valaki mégis ezt csinálná, akkor csakis természetes hatású smink legyen, ne pedig ilyen kihúzott szem stb, de ezt is csak 16 évesen vagy fölötte. Ennél fiatalabbnak nem kéne erőltetnie, mert gyanús hogy nevetséges lesz a végeredmény.

2013. jan. 1. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem semmi gond vele, ha igényes és nem túl sok. Alapozó elég akkor, ha nem olyan szép a bőröd. Én ennyi idősen szemceruzát használtam alul-felül, de így vissza gondolva elég lett volna a szempillaspirál:)
2013. jan. 1. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
44%
Jó nézzen ki, ennyi. Őszintén sem érdekel a smink, én is alapozom magam. Ha velem találkozik, ha 4353kg smink, akkor is jól nézzen.
2013. jan. 2. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
2013. febr. 2. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!