Lányok! Milyen sminkecseteket használtok?
Figyelt kérdés
Sehol nem találtam eddig alapozóecsetet 4000 Ft alatt, esetleg tudnátok ajánlani valami viszonylag megfizethető márkát ami Magyarországon is kapható?2013. jan. 4. 19:45
1/6 anonim válasza:
Bőszecsetnél vannak nagyon jók! Nekem ilyen van, duofiber ecset, asszem 3800 volt, vagy ilyesmi.
Minden ecsetük nagyon jó, volt egy pici laposfejű kabukim is, azzal még szebben lehetett alapozni , az is tök jó volt (sajnos tönkretettem, mert sebbenzinnel mosogattam és azt nem szerette)
2/6 anonim válasza:
Magyarországon nem tudok, én ebay-ről rendeltem egész ecset szettet, az 2500 ft volt. Minden van benne és a minőséggel sincs baj.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szétnézek az oldalon. Utolsó: tudnál linkelni? :)
2013. jan. 4. 19:58
4/6 anonim válasza:
én a marionnaudban vettem 1300- én nagyon imádom könnyű vele dolgozni és teljesen megéri :)
5/6 anonim válasza:
Ebben az árkategóriában ezt ajánlom:
Itt mondjuk főleg púderhez ajánlják, de pl. a Sigma híres F80-as alapozó ecsete is ugyanilyen "flat top" kabuki, és nemcsak porállagú, hanem folyékony és krémes termékekhez is használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!