Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek az ajkakat egy...

Szerintetek az ajkakat egy világosabb árnyalatú szájfény, vagy inkább egy sötétebb tónusú rúzs vastagítja inkább? Melyiktől látszanak teltebbnek az ajkak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a világosabb árnyalat mutatja optikailabb teltebbnek.
2013. jan. 4. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a szájfénytől mindig vékonyabbnak látszódtak az ajkaim. Mondjuk amúgy sem telt, de én úgy vettem észre, hogy a jobb fajta rúzsoktól teltebbek lettek az ajkaim(pl dr hauschka rúzsok).Ja és a szín mindegy, tehát világostól és sötéttől egyaránt.
2013. jan. 4. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:
A világosabb teltebbnek mutatja. Ha viszel fel egy kicsi szájfényt, de csak középre, az is segít. Ha vékony az ajkad, sötét rúzst használhatsz, kicsit csalni kell, picikével a szád vonalán kívül is fesd ki. De ne úgy, mint a nyolcvanas kilencvenes évek drag queenjei, csak egy picikét menj túl a vonalon. Lehet csalni egész nyugodtan.
2013. jan. 4. 10:55
 4/4 anonim válasza:
A világos szín a jobb!
2013. máj. 30. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!