Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 1 14 éves saucy-emo csajszihoz...

1 14 éves saucy-emo csajszihoz, milyen körömlakkok illenek? és milyen mintával?

Figyelt kérdés
pl rózsaszin - feketével és virág és hogy csináljam meg ezeket léccccy linkeket tegyél be!Előre is köcce!
2009. aug. 26. 17:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
fekete, halálfejes matricákkal
2009. aug. 27. 13:57
 22/32 anonim ***** válasza:

neked még OLDALAD is van a saucyról? :"DDDDDDDDDDDDDDDDD

ez durvaa >__________________________<

kis pózer :D amúgy is hogy írsz... "köcce"? ez 2 éve volt menő :'DDDDD(N)

2009. aug. 27. 14:15
 23/32 anonim ***** válasza:
Van az több is mint 2:D Milyen az a vidám emo??? öcsém. Mi egyszer azon röhögtünk, hogy emok voltak a vidámparkban:) értem?? emok!!! háháhá xD Kicsit lejárt már ez az emos dolog. 16/L
2009. aug. 27. 14:33
 24/32 anonim ***** válasza:
pózer ._.
2009. aug. 28. 19:11
 25/32 A kérdező kommentje:
na most basztátok fel az agyam SAucy vok ha annyira tudni akarod a Saucy az emo egyik fajtája volt demár külön stílus de használják saucy emo, saucyemo saucy-nak is és képzeld valahol így írjaák sissi xal nyasgém
2009. szept. 9. 20:29
 26/32 anonim ***** válasza:
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH,ezt jól megkaptuk,kapjál már a fejedhez KISLÁNY!
2009. szept. 10. 18:59
 27/32 anonim ***** válasza:

drága.senkit nemérdekel a hülye 'stílusod' aminek mellesleg a színes cuccok, színes haj stb. a lényege így felesleges volt magadat égetned ezzel az idióta kérdéssel ;) de tudodmit nem szólok bele az érzékeny életedbe x"D

egy scene lány ._.

2009. okt. 11. 19:14
 28/32 anonim válasza:

Szerintem ez így jó.

Én úgy csinálnám meg hogy előbb a pink aztán a fekete tussal minta bele.Mert ezt csak tussal tudod megcsinálni és aztán pedig lefested az egészet átlátszóval.

2011. ápr. 4. 17:54
 29/32 anonim válasza:
Elolvastam itt a komikat amúgy ha te a kiakarod festeni a körmöd akkor fesd ki és ha van szabadidőd én is úgy szoktam.Igaz én nem vagyok emo-s de ha te vidám emo vagy ugymond akkor mért ne csinálhatnád.Más meg ne szóljon bele abba hogy inkább a tanulással foglalkozz,mert ha van egy kis szabadidőd miért ne festhetnéd ki a körmöd.Én 8-án leszek 14 és én is festem rendszeresen a körmöm.
2011. ápr. 4. 18:00
 30/32 anonim ***** válasza:

Háááát ez úgymond belülröl érzed ha nem csak pózerségből v. divatból csinálod az egészet...

azért leírom h mi saucy-k ált. miet készítünk...><

alap szín:pink,sárga,zöld,kék,lila

fontos h minnél "rikítóbb" legyen hísz úgy az igazi;)

díszítés:fekete csíkok/pöttyök/írások/szivek stb...

fehér

készítés:I.körömalapozóval vagy mi a franccal fesd ki a körmöd

II.várd meg amíg megszárad

III.ha megszáradt:fesd ki az előbb felsorolt színek közül valamelyikkel

IV.ha megszáradt:kezdd el a díszítést(asszem hosszú a lakk üvege és az ecset vékony,de ha nem akarsz vastag mintákat akkor tűvel is jó><)

V.ha megszáradt:kenj rá egy színtelen lakkot amitől fényleni fog=P

+egy tipp:ha nem rajzolsz bele mintát akk szorj a(z) alapkörömlakkba csillámport persze mielőtt megszáradna:)))

hejjjóóóóóó

Saucy Göjjjjj><

2011. ápr. 19. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!