Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 1 14 éves saucy-emo csajszihoz...

1 14 éves saucy-emo csajszihoz, milyen körömlakkok illenek? és milyen mintával?

Figyelt kérdés
pl rózsaszin - feketével és virág és hogy csináljam meg ezeket léccccy linkeket tegyél be!Előre is köcce!
2009. aug. 26. 17:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
39%
14 évesen inkább a helyesíráson,ne a körömlakkon járjon a kis gyermeteg agyacskád.
2009. aug. 26. 17:54
 12/32 anonim ***** válasza:
24%
Nem menő már az emo stílus. Kb 1 éve még az volt, de mostmár csaj simán szánalmas. Inkább nőlj fel. Pár év múlva szentem bánni fogod hogy ilyenekre pazaroltad az idődet:) Nem azt mondom hogy inkább tanulj (mert hát attól még úgysem fogsz), de öltözhetsz normálisan is, nem kell ilyen kis gyökérnek lenned. Ez egy jó tanács. A normális pasik sem szeretik az emokat. Csak az emo pasik (nők pénisszel) szeretik őket, mivel tökre úgy néznek ki őkis. 16/L
2009. aug. 26. 18:32
 13/32 anonim ***** válasza:
49%
Igazi pózer lehetsz, ez alap kedves :O Azt is elmondjuk, hogy kell hajat tupírozni?-.-
2009. aug. 26. 18:32
 14/32 A kérdező kommentje:

a saucy ez emóbolt váltki külön stílussá itt a jelentése :

neazénhelyesírosammmaltörödjetekúgyírokahogyakarokvéleménytkértemnemleEMOzásténszereteksaucylenniésnemadivatmiatteztfogjátokfelköcce

a saját oldalamról van az egész xal nem el lopni !!!!!!!!!!!!

1. Érzelmes

2. Érzékeny

3. Extrém

4. Vidám természetű

5. Kedves (nem mindig...)

6. Hangulatember

7. Folyton változik (belső és külső is)

A saucy [szo(r)szi] szó jelent pimaszt és elegánst is. A saucy-emo az emo új irányzata. Ez is amerikai stílus, de ott háttérbe szorult a scene miatt... Azt is mondhatnánk hogy "vidám emó" de ez azért nem így van.... Sokszor mondják rájuk hogy hangulatemberek, ez már közelebb áll az igazsághoz. Néha a legapróbb dolgok miatt is kiborulnak. Szeretnek új dolgokat kipróbálni, folyton változnak. Nagyon fontosak nekik az érzelmek és az őszinteség. A saucy-emók színesebben öltözködnek, szeretik a rikító színeket és az extrém cuccokat. A hajszínben sem meghatározó szín a fekete. Sokuknak van szőke, barna, vagy színes csíkos haja.

Sokakat az zavar, hogy a saucy után még ott az emo szócska. Merthogy a saucy nem teljesen emo. Hát nem emo, épp ezért saucy :) Ezért nem értem a problémát. De ha zavar az emo szó, nyugodtan lehagyhatod. Amúgy azért emo, mert az emo egyik fajtája. Csak épp a saucyk kicsit mások mint az emok. Kicsit másképp fogják fel a dolgokat, nem olyan tragikusan mint az emok. De attól még ők is nagyon érzelmesek, érzékenyek... De nem írom le mégegyszer :)

2009. aug. 26. 18:57
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a minél rikítóbb, feltűnőbb színek. Nekem van egy extrém lila körömlakkom, és ha ráesik a fény akkor kékesen csillog, és van benne kis csillám is. Ha több rétegben viszem fel akkor nem is olyan szolid:) Rossmannban vettem, Lovely márka. Ott nézz szét. Vagy ajánlom a világoskéket is neked. De olyat is csinálhatsz hogy felváltva fested ki a körmeidet: az egyik ujjadon tűzpiros, a másikon fekete, és így továább:) Engedd szabadjára a fantáziád, éld ki magad:P Szia
2009. aug. 26. 21:06
 16/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: felnéztél ide? www.siraly.lapja.hu

itt nagyon sok minden van :)

2009. aug. 27. 09:13
 17/32 anonim ***** válasza:
úr isten..ez gáz.tehát ha én hangulatember vagyok az azt jelenti hogy saucy vér csörgedez bennem?:O
2009. aug. 27. 09:18
 18/32 anonim ***** válasza:

Ki akarná ellopni? :D

Legyél csak emo/saucy/scene, nem az én dolgom, de ne sérts meg olyanokkal, hogy bármi közöm is legyen ezekhez a szánalmas baromságokhoz :)

2009. aug. 27. 09:20
 19/32 anonim ***** válasza:
énis saucy vagyok de te pózer:D a saucy NEM EMO. kár h ezt nem olvastad ott ahol a stílust találtad. szánalmas....
2009. aug. 27. 12:09
 20/32 anonim válasza:
szerintem menj el manikűröshöz. magadnak úgyse tudod megcsinálni:D (feltételezem)
2009. aug. 27. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!