Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, ki hány éves korától...

Mimi003 kérdése:

Lányok, ki hány éves korától sminkeli magát? 16L

Figyelt kérdés

2012. dec. 26. 15:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

16 éves koromtól.

18/L

2012. dec. 26. 19:35
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
amikor elkezdtem pattanásosodni (kb 13évesen) akkor korrektor meg néha szájfény...8. osztályban +szempillaspirál aztán gimitől már alapozó meg ami épp jön
2012. dec. 26. 20:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 12 éves koromtól, bár akkor még inkább csak otthon kísérleteztem. Komolyabban, profi, minőségi termékekkel, odafigyeléssel, sok gyakorlással és tanulással 16 éves korom óta. Rengeteg sminkes videót néztem, most gyűjtök tanfolyamra, mert később komolyabban is szeretnék ezzel foglalkozni. Nagyon szeretem a sminkeket, és mindig követem a legújabb trendeket. Inkább a natúr sminkeket szeretem, főleg hétköznapra (az olyat, ami úgy néz ki, mintha nem is lenne rajtam semmi, pedig mennyi munka van vele...), de a füstösebb sminket is szeretem, vagy ha olyan kedvem van, akkor a ruhámhoz illő színnel sminkelek. 18/L
2012. dec. 26. 22:18
 14/14 A kérdező kommentje:
énis nézek ilyen sminkes videókat(: szeretnék belőlük tanulni (:
2012. dec. 26. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!