Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van olyan piercing amitől a...

Van olyan piercing amitől a "hideg is kiráz"?

Figyelt kérdés
Vagyis olyan amit kifejezetten undorítónak találsz?
2012. dec. 22. 23:57
 1/10 anonim válasza:
Mikor a csajnak csörög a puncija a sok vastól, az kicsit furcsa.
2012. dec. 23. 00:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem az ínyfék és nyelvfék piercing nagyon furcsa, nem tetszik, de amúgy imádom a piercingeket. Nekem is van 2.
2012. dec. 23. 02:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sok piercingem van, de a mellbimbómba és a számba (pl. nyelv, ínyfék...stb) semmilyent nem szúratnék. Ezektől kiráz a hideg.
2012. dec. 23. 12:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Mellbimbóban,nemi szervben szerintem elég undorító,meg semmi értelme oda rakatni.
2012. dec. 23. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:
ínyfék, septum, bridge és minden más extrém
2012. dec. 23. 14:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Ami az orrból lóg ki és olyan mint egy ronda vasfika, az nagyon gáz...
2012. dec. 23. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:

nem találom egyiket sem undorítónak, ha a viselőjének az tetszik, egészségére :)

amitől kiráz a hideg az az industrial és a microdermal. főleg azért, mert tűfóbiás vagyok, akármilyen piercingre ránézek rögtön az jut eszembe, hogy fájhatott. ennek ellenére tervezek orrkarikát (nem septumot, engem az a bikákra emlékeztet)

2012. dec. 23. 21:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Az engem is a fikára emlékeztet...nekem hélix van egy de még szeretnék :) NEm fájt annyira mint azt az ember gondolná...lötték azt megvolt csak utána egynappal kezdődött hogy nem tudtam ráfeküdni :D meg piros volt de 4 nap után smemi nem volt már persze fertőtleníteni kellett
2012. dec. 24. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:
ajak feletti..azt borzasztónak találom..és az egyéb felesleges helyen lévőket.
2013. jan. 1. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Nincs...imádom a testékszereket/tetoválásokat.:)

L/19

2013. júl. 13. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!