A tripla spirál piercingemről honnan tudom hogy mekkora?
Elvileg "8-as" a jelenlegi, és "6-os" lenne a rendes méretem. Mikor szúrta a piercinges csávó direkt nagyobbal szúrta, hogy ha bedagad a fülem akkor ne dagadjon rá a piercingre. Ez volt MÁJUSBAN. Azóta kellett volna jönnie a kisebb méretűnek, de se híre se hamva. Mindig mikor megyek a faszihoz hogy tartozik egy cserével, mindig azt mondja hogy nem jött a csomaggal nem tudja mért, nem válaszoltak az email-jére, azt írták hogy következő csomagban benne lesz, jöjjek következő héten, megyek következő héten, hát nincs a csomagban és nem tudja miért.
Szóval más piercingesnél szeretnék venni. De a városban nincs több piercinges, és a környéken meg nem adnak ilyet. Pesten bátyám megvenné nekem, de a méret úgy van hogy 10 mm, 8 mm stb, és nem tudom hogy ez a "6-os méret" mit takar számomra. Valaki help?
Ha ez attol függ, hogy milyen piercing.
Lehet az ekszer atmeröje, ha egyenes, spiral vagy karika akkor a kör atmeröje, de lehet a golyo atmeröje is.
Itt van, ilyen kellene nekem: [link]
De még mindig nem tudom, hogy a méret mire vonatkozik, és az alapján melyik kellene nekem. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!