A miss sporty spirálok jók, vagy a Maybelline, Astor, Max factor vagy l´oreal? Nektek melyik szempilla spirál vállt be a legjobban? Ha írtok felpontozlak titeket!
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 17:24
1/8 anonim válasza:
MF 2000 calorie. Más sokadszor veszem újra, 2000 Ft a DM-ben, fél évre elég napi szintű szempillafestéshez.
2/8 A kérdező kommentje:
koszi
még írjatok véleményeket :)
2012. nov. 18. 17:42
4/8 anonim válasza:
én évek óta maybelline-t használok, de van egy rimmelem is :D
5/8 A kérdező kommentje:
koszi :)
holnap szeretnék venni vlmilyet,eddig miss sporty-m volt,de nem nagyon vállt be,,,szeretnék valamilyen ujat kipróbálni :)
még írjatok :)
2012. nov. 18. 18:28
6/8 anonim válasza:
Astor Big & Beautiful False Lash Look
Igen, elég drága (2500 Ft körül mozog), de megéri. Igazi porcelánbaba szemket csinál.
A Rimmel Extra Super Lash is nagyon jó, dúsít hosszít és gyönyörűen ível, az ára is kedvező. (kb 1100 Ft).
7/8 anonim válasza:
Max Factor False Lash Effect az örök kedvenc. :)
8/8 anonim válasza:
nekem most oriflame-es van és szeretem :) de a max factor 2000calories is nagyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!