Piercingről pár infót mondana valaki?
[link] egy ilyen piercinget szeretnék.
Szúrásnál egyből egyenes szárú piercinget ajánlatosabb betenni vagy beteszik a karikát is?
Első hány napban vészes? Mert olvastam 2 hétig kell kezelni, de azt nem tudom első hány nap olyan, hogy begyullad vagy valami.
Kb mennyi ideig tart míg szúrják? :)
Köszönöm mennek a zöld kezek. :)
(Minden egyéb olyan infó még érdekelne, amit fontosnak találtok.)
először egyenes szárút (mondok én,lehet valaki beteszi a karikát,de az olyan is)
a szúrás nyilván nem egy nagy dolog.kis érzéstelenítő öblögető,átbökik,berakják,kész
kezelgetni addig kell, amíg "igényli", csak úgy nem fog se begyulladni meg semmi.
Csak a baj ott kezdődik hogy, "félek" a tűtől. :D
És ha pl Karácsony és Szilveszter között megcsinálom akkor jan. 3-ra nagy esély van akkor rá, hogy rendbe jön és karikát is tehetek be?:)
Cigizni nem cigizek, inni nem iszok. Köszönöm a válaszokat mentek a zöld kezek. :)
u.i.: mivel "szerencsére" szilveszterkor születtem ezért dupla indok lenne inni, de nem alkoholizálok :D
6. het elött semmikeppen ne csereld ki. Es szuras utan legelabb 1 hetig felejtsd el az alkoholt, ne is borogasd vele es ne is igyal es a cigit is mellözni kellene.
Nem értek Veled egyet.... Miért ne?! Ha nincs begyulladva?! De ez szervezetfüggő, nyelvpiercingnél mondnak 4 HETET!!! a szakértők, szájnál a legeslegmaximumabb a 2hét, de ahhoz elég lestrapált immunrendszernek kell lennie, vagy érzékeny szervezetnek. Ha lemegy a dagadás, ami ráadásul alig észrevehetőha borogatod és kened, kb 3-4 nap MAX:) A cigit jól mondja, bár én cigizek is... de igen az hosszabbíthatja a gyógyulás idejét. Az alkoholról nem hallottam ilyet, bár az első! nap nem javasolt utána az égvilágon semmibajod nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!