Ha valakinek jól megy a sminkelés (másokon is, és magán is) akkor foglalkozhatna később azzal?
Figyelt kérdés
nagyon elgondolkodtat az a dolog,hogy sminkeléssel szeretnék foglalkozni,ha elvégzem a sulit...
Mennyire jó az a munka?
2009. aug. 22. 18:47
1/5 anonim válasza:
Szerintem jó, csak annyira sokan vannak a szakmában, hogy sok idő mire elérsz valamit, persze ahhoz tényleg kell tehetség! Meg sajna elég drágák a tanfolyamok, anélkül meg nem sokra mész mert nem lesz ugymond "neved" és nem fognak keresni az emberek :S Én a szakmámban sok sminkessel találkoztam már és nem voltam minddel megelégedve, de amúgy ha tényleg akarja valaki és van is tehetsége, türelme akkor szerintem jo lehet :) Sok sikert :)
2/5 A kérdező kommentje:
értem...Hát nem tudom,hogy ezzel szeretnék e foglalkoni..de nagyon érdekel
2009. aug. 22. 22:40
3/5 anonim válasza:
Én elvégeztem tavaly egy 3 hónapos gyorsított tanfolyamot ahol csak a sminktornyot kellett megvenni maga a tanfolyam ingyenes volt, de ez nem volt olyan profi mint a többi, de mégis alapnak szerintem nagyon jó el lehet vele indulni :) Ha érdekel írj privit, igaz szerintem mostanában nem indul de lehet jövőre majd igen. Úgyis azt mondod hogy csak a suli után akarod csinálni :)
(az előző válaszoló voltam :) )
4/5 anonim válasza:
Én találtam egy oldalt amin le vannak írva hogy mi mennyibe kerül ha gondolod nézd végig.
5/5 A kérdező kommentje:
kösssönöm sépen a linket =))
2009. aug. 23. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!