Melyik körömlakk márka bírja legalább 5 napig?
Figyelt kérdés
Ha van bevált márka akkor írd meg létszíves. Mennyi ideig bírja kopás nélkül a Rimmel Pro Lycra körömlakkja?2009. aug. 22. 12:31
2/10 anonim válasza:
Chanel,Estée Lauder.nekem ezek 5 napig simán bírják;)
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazából vmi közép árkategóriásat keresek úgy 1000-1500ft között.
2009. aug. 22. 12:48
4/10 anonim válasza:
A rossmannban vettem essence körömlakkot az jól bírta.és olyan 500Ft körül van.De még van Moyra az is nagyon jól bírja és nem is drága.
5/10 anonim válasza:
Én már próbáltam ezeket a lakkokat, (kiv. a chanel c(:) és egyik se bírta olyan jól, de az egyik kérdésnél írta vki hogy úgy lakozza, hogy 6 réteget visz fel: átlátszó, szín,szín, szín, átlátszó, átlátszó. Ezt kipróbáltam és több mint egy hétig semmi sem kopott le. Az átlátszó lakkom golden rose-os amit közé kenek többféle is volt már.
6/10 anonim válasza:
Miss sporty szerintem nagyon jó! 600 ft egy üveg lakk...
7/10 A kérdező kommentje:
Értem. És a Rimmel lakkjai jobbak vagy az Astor? Melyik bírja tovább?
2009. aug. 22. 15:15
8/10 anonim válasza:
én moyrát használok a legtöbbet és nekem az is tartós;)
9/10 anonim válasza:
nekem a legtöbb körömlakkom moyra és nálam is bírja min. 5 napig
10/10 anonim válasza:
Moyra, Miss Sporty, Essence..
de szerintem a legjobb a miss sporty
most vettem egy pirosat, és nem pattog le..már 4 napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!