Milyen olyan körömlakk márka van, ami viszonylag tartós és nem csak ráírják, hogy sokáig tart, de tényleg be is válik?
Már rengeteg körömlakkal próbálkoztam. Miss sporty, Moyra, Rimmel meg még más fajtákkal is, és nem tart semeddig se. kb. megpöckölök valamit és már pattog is le.
A másik, hogy eddig minden fedőlakk, amit vettem olyan volt, hogy feloldottta és szétmaszatolta az alatta levő réteget már egy húzással.
Van valami normális körömlakk márka amivel nincsenek ilyen problémák? Nektek mi vált be?
Nekem a legtöbb márka elég jól bírja.
Amiben kellemesen csalódtam, az az új kallos körömlakk. Akár négy napig is bírja, bár csak halvány rózsaszínt vettem, tehát nem is nagyon látszana, ha kopik.
A fedőlakkok közül mind oldani fogja a lakkozást, mivel egymásban oldódnak. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. De annyira vékony réteget von le, amit észre se lehet venni, ha megszárad.
Köszi!
Régebben nekem is bevált a moyra, mostanában nem tudom, mi történt, de az se bírja két napnál tovább... Nem értem, miért, mindent ugyanúgy csinálok, mint előtte.
Szerintem nagyobb részben múlik a technikán meg eleve a körmöd minőségén. Ismerek olyat, akinek manikűrös is hiába lakkozza, egy az egyben le tudja szedni a körméről, kb. mintha matrica lenne. Oo
Nálam akkor pattog le extrémen, ha alapozó meg fedőlakkot használok, szóval inkább hanyagolom, úgy elvan pár napig, csodát meg ne várj lakktól. :D
Köszi a válaszokat!
Egyébként furcsa, mert az egyik barátnőm ugyanúgy moyrát használ, mint én, és neki majdnem egy hétig kitart, maximum néha lepattan belőle 1-1 miliméter. Nekem meg állandóan pattog le.
essence colour&go körömlakk...nekem 5 napja van rajta...most kezdett el pattogzani...egyszer festettem át...igaz most nem sokat mosogattam...de pl hajat mostam...és tényleg gyorsan szárad:) 300valamennyi forint:):):)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!