Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen olyan körömlakk márka...

Doruss kérdése:

Milyen olyan körömlakk márka van, ami viszonylag tartós és nem csak ráírják, hogy sokáig tart, de tényleg be is válik?

Figyelt kérdés

Már rengeteg körömlakkal próbálkoztam. Miss sporty, Moyra, Rimmel meg még más fajtákkal is, és nem tart semeddig se. kb. megpöckölök valamit és már pattog is le.

A másik, hogy eddig minden fedőlakk, amit vettem olyan volt, hogy feloldottta és szétmaszatolta az alatta levő réteget már egy húzással.

Van valami normális körömlakk márka amivel nincsenek ilyen problémák? Nektek mi vált be?

2011. máj. 17. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legtöbb márka elég jól bírja.

Amiben kellemesen csalódtam, az az új kallos körömlakk. Akár négy napig is bírja, bár csak halvány rózsaszínt vettem, tehát nem is nagyon látszana, ha kopik.

A fedőlakkok közül mind oldani fogja a lakkozást, mivel egymásban oldódnak. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. De annyira vékony réteget von le, amit észre se lehet venni, ha megszárad.

2011. máj. 17. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem bevált a moyra, meg a másik nagy kedvencem a Rose Nail. Esetleg még a S-he a DM-ben lehet kapni, drágább is az előbbieknél, 6-700 ft körül van, tartósságban mégis ugyanaz, mint a 300 forintosak.
2011. máj. 17. 18:30
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Régebben nekem is bevált a moyra, mostanában nem tudom, mi történt, de az se bírja két napnál tovább... Nem értem, miért, mindent ugyanúgy csinálok, mint előtte.

2011. máj. 17. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
én is szeretem az ilyen olcsóbb lakkokat. drágábbat nem is nagyon szoktam venni maximum az essence körömlakkját de az nagyon gyorsan beszáradt. moyrábol is van ami lepattogott nekem de a csillogósok jól bírják. meg nézd meg hogy mennyire folyós az állaga mert egyet vettem egyszer és szerintem hígítottak a boltban hogy nehogy megszáradjon és elég rossz lett így..
2011. máj. 17. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen olyat vegyél, ami lassan szárad. Azok a tartósabbak. Gyorsan száradót ne vegyél, nem ér semmit. Én most vettem Rose Nail körömlakkot, 4 nap után csak 2 körmömön volt egy kis lekopás. Én csak ajánlani tudom.
2011. máj. 17. 19:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyobb részben múlik a technikán meg eleve a körmöd minőségén. Ismerek olyat, akinek manikűrös is hiába lakkozza, egy az egyben le tudja szedni a körméről, kb. mintha matrica lenne. Oo

Nálam akkor pattog le extrémen, ha alapozó meg fedőlakkot használok, szóval inkább hanyagolom, úgy elvan pár napig, csodát meg ne várj lakktól. :D

2011. máj. 17. 20:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Egyébként furcsa, mert az egyik barátnőm ugyanúgy moyrát használ, mint én, és neki majdnem egy hétig kitart, maximum néha lepattan belőle 1-1 miliméter. Nekem meg állandóan pattog le.

2011. máj. 17. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:

essence colour&go körömlakk...nekem 5 napja van rajta...most kezdett el pattogzani...egyszer festettem át...igaz most nem sokat mosogattam...de pl hajat mostam...és tényleg gyorsan szárad:) 300valamennyi forint:):):)

22L

2011. máj. 18. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!