Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót ajánlotok,...

Milyen alapozót ajánlotok, ami jól fed, tartós és lehetőleg nem túl drága? Egyáltalán milyen árban vannak az alapozók?

Figyelt kérdés

Elég mitteszeres az arcom meg a pattik helye stb. Na és eddig lesz.rtam,hogy olyan mert nagyon ritkán sminkeltem mert minek.De most már kezdem szégyellni,hogy ilyen.Persze kezelem rendszeresen,de jól jönne egy alapozó ami tartós és jól fed.Életemben nem vettem még alapozót,de még nem is néztem,hogy mennyibe kerül.Teljesen tanácstalan vagyok,hogy milyet vegyek.

Nagyon megköszönném ha leírnátok,hogy ki,hol és mennyiért vette az alapozóját és mi a véleménye róla.

Előre is köszönöm a válaszokat!

14/L

2009. aug. 21. 21:03
1 2 3
 21/23 Sotyilány ***** válasza:
100%

Figyelj Miss Sportytól szájfényen kívül ne vegyél semmit.

Vettem egy korrektort: So Clear,kék színű tartóban kapható, az egy f*s, ráadásul olyan szaga van mint a gyurmának. Büdös >.<

Vettem egy szájfényt: Ladies Night, iszonyatosan szeretem. Gyönyörű színe van. Sztem próbáld ki, ha nem jön be akkor bocsi h szar mondtam :)

Puszi

2011. márc. 5. 18:05
 22/23 anonim válasza:
na mi vált be így 3 év után?:D
2012. ápr. 11. 17:54
 23/23 A kérdező kommentje:

Volt essence folyékony és hab állagú alapozóm. Inkább nem kommentálom. Lehet, hogy csak az én bőröm ilyen különleges, de nekem egyik sem fedett igazán. Vagy olyan volt, mintha csak arckrémmel bekentem volna az arcomat, vagy amikor már a 3. réteget vittem fel maszkos volt a hatás, de nem fedte el a bőrhibákat.

Most van egy oriflame-s oxigénes alapozóm, ez már jobb a bőrhibák fedése terén, de azért nem egy csúcsszuper, ráadásul teljesen leszárítja a bőrömet, így ritkán használom.

Mondjuk nem gáz, mert ez az alapozási láz időnként rám jön, néhány hétig, max 1-2 hónapig alapozok, aztán abbahagyom. Ősszel volt megint mániám, hogy alapozzak, kb. 2 hónapig tartott, aztán abbamaradt megint. :D

Legközelebb, ha alapozót veszek valószínűleg max factort vagy manhattant fogok venni, de az sem most lesz. :)

2012. ápr. 11. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!