Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót ajánlotok,...

Milyen alapozót ajánlotok, ami jól fed, tartós és lehetőleg nem túl drága? Egyáltalán milyen árban vannak az alapozók?

Figyelt kérdés

Elég mitteszeres az arcom meg a pattik helye stb. Na és eddig lesz.rtam,hogy olyan mert nagyon ritkán sminkeltem mert minek.De most már kezdem szégyellni,hogy ilyen.Persze kezelem rendszeresen,de jól jönne egy alapozó ami tartós és jól fed.Életemben nem vettem még alapozót,de még nem is néztem,hogy mennyibe kerül.Teljesen tanácstalan vagyok,hogy milyet vegyek.

Nagyon megköszönném ha leírnátok,hogy ki,hol és mennyiért vette az alapozóját és mi a véleménye róla.

Előre is köszönöm a válaszokat!

14/L

2009. aug. 21. 21:03
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Egyébként max. 2500-3000Ft-t költenék rá,mert nincs sok pénzem és mostanában lesznek ünnepek a családban.Persze ha tudtok jó alapozót olcsóbban akkor azt venném meg:D
2009. aug. 21. 21:04
 2/23 anonim ***** válasza:
92%
Az Avonnak van 1 púderalapozója sajnos nem tudom a nevét,de azt tudom h. jelenleg csak az az 1 fajta van 1990 ft
2009. aug. 21. 21:05
 3/23 anonim ***** válasza:
Hát a Rossmanban van sokféle.vannak rosszak és vannak jók.Olcsóbbak és drágábbak.Megmég Orriflame és Avon.
2009. aug. 21. 21:21
 4/23 A kérdező kommentje:
de vmi olyan kéne ami nektek bevált...mert amilyen "szerencsés" vagyok tuti h olyan vennék ami sz.rt sem ér-.-"
2009. aug. 21. 21:25
 5/23 A kérdező kommentje:
de azért köszi a választ mind kettőtöknek!
2009. aug. 21. 21:25
 6/23 anonim ***** válasza:
39%
Én a zsebpénzemből 500 forint körül vennék azok mind sz*rok?
2009. aug. 21. 21:36
 7/23 anonim válasza:
100%
Szia. Nekem Maybelline wonder finish van,nagyon szeretem,szépen fed,nem marad foltos a bőröm. 'folyékony alapozó,mely könnyű púderré változik' 2400 ft körül van (dm,rossmann)
2009. aug. 21. 21:41
 8/23 anonim ***** válasza:

szia!

nekem Maybellline Affinitone folyékony alapozom van nagyon szeretem tartós és nagyon jól fed.

nem emlékszem a pontos árra de tuti h 2500nél nem volt drágább olyan 2200körül. és elég belőle egy pici is:)

2009. aug. 23. 15:27
 9/23 anonim ***** válasza:
szia! bár nem alapozót fogok írni de egész jól fed, főleg egy 14éves lánynak szerintem bőven elég. van a rossmannban egy ásványi alapozó essence a márkája és 850ft volt. 3árnyalata van. púdernek néz ki kerek tégelyben van.
2009. aug. 23. 16:46
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ezt nagyon szeretnéd : Max Factor Lasting Performance.(tartós alapozó)

Ez egy folyékony alapozó kifejezetten zsíros,kombinált bőrre.

Nagyon jól fed,nagyon tartós(nekem reggel 9től oylan éjfélig -kettőig tuti bírja)

Talán ici picit drágább amit irtál (oylan 3500-3900 közt mozog),de DM,Rossmannban kaphatóak közül szerintem messze a legjobb,és zsákbamacskát se vennél.Én most használom 9.éve.

2009. aug. 23. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!