Milyen alapozót ajánlotok, ami jól fed, tartós és lehetőleg nem túl drága? Egyáltalán milyen árban vannak az alapozók?
Elég mitteszeres az arcom meg a pattik helye stb. Na és eddig lesz.rtam,hogy olyan mert nagyon ritkán sminkeltem mert minek.De most már kezdem szégyellni,hogy ilyen.Persze kezelem rendszeresen,de jól jönne egy alapozó ami tartós és jól fed.Életemben nem vettem még alapozót,de még nem is néztem,hogy mennyibe kerül.Teljesen tanácstalan vagyok,hogy milyet vegyek.
Nagyon megköszönném ha leírnátok,hogy ki,hol és mennyiért vette az alapozóját és mi a véleménye róla.
Előre is köszönöm a válaszokat!
14/L
szia!
nekem Maybellline Affinitone folyékony alapozom van nagyon szeretem tartós és nagyon jól fed.
nem emlékszem a pontos árra de tuti h 2500nél nem volt drágább olyan 2200körül. és elég belőle egy pici is:)
Szia!
Szerintem ezt nagyon szeretnéd : Max Factor Lasting Performance.(tartós alapozó)
Ez egy folyékony alapozó kifejezetten zsíros,kombinált bőrre.
Nagyon jól fed,nagyon tartós(nekem reggel 9től oylan éjfélig -kettőig tuti bírja)
Talán ici picit drágább amit irtál (oylan 3500-3900 közt mozog),de DM,Rossmannban kaphatóak közül szerintem messze a legjobb,és zsákbamacskát se vennél.Én most használom 9.éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!