Milyen alapozót ajánlotok, ami jól fed, tartós és lehetőleg nem túl drága? Egyáltalán milyen árban vannak az alapozók?
Elég mitteszeres az arcom meg a pattik helye stb. Na és eddig lesz.rtam,hogy olyan mert nagyon ritkán sminkeltem mert minek.De most már kezdem szégyellni,hogy ilyen.Persze kezelem rendszeresen,de jól jönne egy alapozó ami tartós és jól fed.Életemben nem vettem még alapozót,de még nem is néztem,hogy mennyibe kerül.Teljesen tanácstalan vagyok,hogy milyet vegyek.
Nagyon megköszönném ha leírnátok,hogy ki,hol és mennyiért vette az alapozóját és mi a véleménye róla.
Előre is köszönöm a válaszokat!
14/L
köszönöm szépen:)
Hát akkor lehet rászánom a havi zsebpénzemet arra az alapozóra amit az utolsó írt.És a miss sportyról mi a véleményetek?Nővérem szerint jó,mondjuk nekem a szájfénye nagyon bevált.
Szia!Utolsó vagyok.
A Miss Spory-ból meglepetésemre én is találtam olyan szájfényt,ami egész jól működött.Viszont alapozót nem ajánlanám.Bár én a bőröm miatt gondolom ezt.Szerintem te is szereted a bőröd annyira,hogy egy jó minőségű termékkel kenegesd.Nem azt mondom hogy rossz a miss sporty alapozó,csak számomra fontos hogy a legminimálisabb métékben "kínozzam a bőröm".
Szádra,esetleg szemhéjadra nyugodtan használj miss sporty-t,de a bőrödnek add meg ami neki jár:)
Figy,ha azt nézed hogy veszel egy jó alapozót 3500-3900 körül,lehet h drágább,de sokáig is elég ám:)
Nah a lényege amondandómnak : a bőrödre válogasd meg a cuccokat,a többre mehet,ami bejön:)
oops.jött komment:)
akkor az utolsó előtti vagyok:)
nekem maybelline habállagú alapozóm van. 2200.- ft kb
én nagyon szeretem, könnyen felvihetö, jol fed de nem egy maszk. dm, rossman, ilyesmi helyeken lehet kapni
Szia!
Az AVON-tól rendelek minden kozmetikai szerem, eddig majdnem mind bevált, az alapozók és a smikszereik szuperek! jómagam a 3 az 1.-be alapzó-korrektos-prúder variációt használom, akciósan kb 2000 ft, egyébként 2900 Ft, és azért jó, mert 3 dolgot veszel egyszerre. Ha nem egyenletes a bőröd felszíne amúgy is kéne korrektor, így meg 3 -ta ütsz egy csapásra. :)
Tükör is van benne, az állaga krémes, nem nehéz felismerni ha a kezedbe akad egy katalógzs mindenképpen nézd meg vagy szerintem fenn van a neten is.
Nagyon szeretem mert nem is lehet érezni, nagyon könnyű, és természetes nem olyan mintha maszk lenne rajtam.
Szerintem ha nem vettél még ilyen cuccot, semmiképp se a legdárágbbat válaszd, akármelyik mellett döntesz is, mert előfordulhat hogy elsőre nem a legtökéletesebbre esik a választsáod, és nem lenne jó ha egy csomó pénzt kifizetnél "tanulópénznek".
holnap mennem kell a városba mer megbeszélés lesz a suliban és utána megyek a rossmanba veszek egy alapozót,meg egy korrektort is kéne,csak még nem döntöttem:D majd szétnézek,mik vannak éppen:)
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!