Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ma raktam fel magamnak műkörmö...

Ma raktam fel magamnak műkörmöt és anyukám azzal ijesztget hogy begombásodhat a körmöm ez igaz :S?

Figyelt kérdés
S.O.S.
2012. dec. 13. 17:40
1 2
 1/11 mmano88 ***** válasza:
Igaz. Ha levegős maradt a műköröm alatt talán akkor. Ezért szoktak a műkörmösök ilyen gombásodásgátlót felkenni mielőtt a műkörmöt felrakják.
2012. dec. 13. 17:45
 2/11 A kérdező kommentje:

na ne már

akkor most szegyem le valahogy kb.fél orája van fenn ? :S

2012. dec. 13. 17:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Nyugi, hagyd ott úgyis lepotyog az ha magadnak csináltad de többet inkább ne próbálkozz vele! :D
2012. dec. 13. 17:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Amúgy mivel tetted fel?
2012. dec. 13. 17:48
 5/11 A kérdező kommentje:
ne röhögj! pillanat ragasztóval :S és ha elrohad a saját körmöm?
2012. dec. 13. 17:52
 6/11 mmano88 ***** válasza:

Első vagyok.

Ha csak ez a boltban kapható ragasztóval felrakható műkörömről van szó,akkor szerintem ne aggódj, mert az olyan sokáig úgyse marad fent a körmödön.

2012. dec. 13. 17:54
 7/11 A kérdező kommentje:
akkor oks :)
2012. dec. 13. 17:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Az már holnapra fent sem lesz ne aggódj. Egyébként igaz, hogy begombásodik.
2012. dec. 13. 18:15
 9/11 anonim ***** válasza:
van rá esély de nem 100%. ismerek olyat akinek nem lett baja de láttam jó pár vendféget már akinek gombás lett alatta. Máskor elöbb gondolkozz. Nem véletlenül vannak gomba elleni szerek amit elötte kell feltenni. viszont ha lereszelted(felbolyhosítottad) elötte rendesen ami a tapadáshoz is kell, akkor kisebb az esély a gombásodásra. Ha ezt nem etted meg ugysem fog sokáig fent maradni, ha most leránganád csak leszedné a saját körmödet is. Töbebt ártanál vele.
2012. dec. 13. 19:51
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem majd egy hónapig volt fent ilyen ragasztós köröm, semmi bajod nem lesz tőle :)
2012. dec. 13. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!