A műköröm alá "berohadhat" (begombásodhat stb. ) az igazi köröm?
Könnyen ellehet rontani a felhelyezést. Elvileg az a legrizikósabb része.
Am puszi Ancy megint ;D remélem emlékszel rám én vagyok a tegnapi srác aki írta h leápolna..:D
18/F
nem reszeled meg alatta eléggé a körmöd és zsíros marad akkor fellevegősödik.
egyébként attól függ milyen tipusu a köröm.. ha tippet ragasztassz az alatt amugyis maradhat levegő. a zselé alatt nem marad, de fel bubisodhat. nem megfelelő előkészítés miatt, általában.
első votlam.
igen.Meg sokan nem tisztitják alatta körüket.és alá megy minden féle kosz,étel stb...arra rá megy víz(mivel sokan azt hiszik ha leöblitik akkor ki megy alóla minden)pedig a sok baktérium ott marad!és mivel idegen anyag így nem szellőzik a köröm ezért be is rohadhat akár!Egyik barátnőm körme szó szerint berohadt.És mikor észre vette gyorsan leszedte a műkörmöt...rá pár napra az egész körme leesett...:S azóta nem is csináltatott műkörmöt!!!
Amúgy a zselés műkörmöknél ennek kevesebb a valószínűsége!
Ennek nagyon kevés esélye van:)
Nyugodtan ragasszátok fel egymásnak.Nem hinném hogy ebből gond lehet!Pl.Nekem most sajátkészítésű műkörmöm van és semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!