A műköröm alatt ugyanúgy nő a köröm?
Figyelt kérdés
szerencsére a genetika szép hosszú körmökkel áldott meg, de ha nem vigyázok rá, le szoktak törni (pl ha vízben kiázik)
nem szeretem a kis körmöket, nem csak esztétikai okokból. gondolkoztam hogy amíg vissza nem nőnek, addig felrakatok valamit magamnak, sosem volt még műkörmöm, és nem tudom, hogy a műkörmök alatt ugyanúgy nő a köröm, vagy sem? és ha leszedetem, nem fog azzal együtt letörni? előre is köszi
2008. nov. 2. 20:21
1/7 anonim válasza:
Nő ugyanúgy, és ha nem te szedegeted le, hanem szakemberre bízod, nem jön le!
2/7 anonim válasza:
Igen, úgyanúgy nől a köröm alatta.
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy nő, ezért kell töltetni :)
Ha leszeded akkor a felső rétegeket is leszedheted, szóval inkább a körmös szedje le.
4/7 anonim válasza:
Nekem épített műkörmöm van egy hete,de már annyit nőtt a körmöm,hogy mehetek feltöltetni,és 3 hetente szokták.S nem kell félned,mert nem fog letörni a saját körmöd.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2008. nov. 3. 19:01
6/7 anonim válasza:
Azért szerintem annyira nem egészséges a műköröm.
De ha amúgy szép körmeid vannak, csak gyengék, szerintem csak zselét rakass rá:)
7/7 A kérdező kommentje:
rendben, majd kikérdezem az illetékest:) hát annyira nem gyengék, mert megszoktak nőni úgy 1 centire, de néha elfelejtem, nem vigyázok, és akkor törnek ..:(
2008. nov. 5. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!