Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ijesztget az osztálytársam?

Miért ijesztget az osztálytársam?

Figyelt kérdés
ma a suliba vagy ötször megijesztett . és már idegesít. amikor megijeszt mindig vagy beverem a térdemet a padba vagy meg a könyökömet a székbe. teli vagyok már lila foltokkal . ja és mivel tudja hogy csikis vagyok, mindig megcsikiz de már annyira idegesítő. mit csináljak? 12/l
2012. okt. 10. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy pofont kioszthatnál neki!Mond meg neki hogy az iskolába nem baromkodni kell járni!
2012. okt. 10. 20:19
 2/6 anonim válasza:
92%

Ijeszt...

Amúgy azért, mert még kisfiú és tetszel neki.

2012. okt. 10. 20:22
 3/6 A kérdező kommentje:
de hiába rugom ütöm csak a képembe röhög ,mert nem fáj ,és még nagyobbat üt vissza
2012. okt. 10. 20:58
 4/6 anonim válasza:

hangosan és határozottan mond meg neki, hogy hagyja abba

vagy beszélhetsz egy megbízható tanárral is (én is ez tettem, mikor fizikailag piszkáltak, kicsit beszóltak, de abbahagyták), a verekedést nem ajánlom, mert akik így kezelik a helyzeteket, azokat ki is rúghatják. de ha tudod, te is piszkálhatod, be is szólhatsz neki ha gondolod, csak gondolkozz. ne hagyd magad!

2012. okt. 10. 21:04
 5/6 Naomi66 válasza:
100%
Igen, valóban lehet abban valami, hogy tetszel neki és ezért csinálja, de az is meglehet, hogy egyszerűen csak kisfiú. A kisfiúknak pedig az egyik kedvenc elfoglaltságuk a lányok piszkálása :) Egyébként én úgy vettem észre, hogy azokat szeretik piszkálni, akik felhúzzák magukat rajta. Ha nem reagálsz rá erőszakosan, vagy kezdesz el hisztizni, rá fog unni, és békén hagy :)Valószínűleg.
2012. okt. 10. 21:06
 6/6 A kérdező kommentje:
de olyan rossz sokszor az egyik becenevem szólit amit gyülölök de az már nem érdekel. de van amikor többen csikiznek pl 2-3-an na azt utálom
2012. okt. 12. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!