Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen bunkó velem az...

Miért ilyen bunkó velem az egyik osztálytársam?

Figyelt kérdés

Maradtam a suliban szakmán és van egy fiú. Na nem mintha annyira hiányozna a társasága, de míg mindenki más szóba áll velem, addig ő levegőnek néz, ha köszönök neki, akkor nem köszön vissza, ha kérdezek valamit, nem válaszol, pofákat vág, képes mást ültetni a helyemre, csakhogy ne üljön mellettem... én tényleg nem értem, miért utál. Ápolt vagyok, naponta többször is zuhanyozok, ilyen-olyan pakolást használok, 48 kg vagyok, tehát kövérnek se tarthat, a szemüvegem se ódivatú, most voltam fodrásznál, annyi, hogy fogszabim van, de azt két hónap múlva leveszik. Egyébként egy óriási tapló az a gyerek, nem kötelező szakmára járni, de ő mégis ott van, bunkó a tanárokhoz (jaa, meg hasonló), állandóan zenét hallgat órán, meg számolja a pénzét, rohadtul idegesít!

Fú, asszem kiírtam magamból..:D

De tényleg nem tudom mi baja velem.

Egyik osztálytársam azt mondta, szerinte azért nem áll velem szóba, mert nem vagyok k*va.

18/L

2012. szept. 11. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor meg? hisz megvan a válasz...
2012. szept. 11. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Sztem neked tetszik a srác.
2012. szept. 11. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyennek miért akarod a társaságát? Viselkedj vele ugyanúgy mint ő veled. Vagy csak egyszerűen nem kell tudomást venni róla. Az a tény pedig, hogy nem vagy k*rva nagyon is pozitív dolog a mai világban.

Remélem nem tetszik neked a srác mert akkor felvágom az ereimet!

2012. szept. 12. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!