Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kéne egy kis segítség! Szerintetek hogyan adjam egy velem egykorú lány osztálytársam tudomására hogy szeretem? Úgy értem hogy milyen jeleket adjak neki?
Először is tisztázd magadban az érzéseket. Én nem hiszem, hogy valakit úgy is lehet szeretni, hogy még két szót sem váltottál vele. EZT úgy nevezik, hogy plátói szerelem.
Ha csak plátói szerelem, akkor nem azért szereted a csajt, mert aki, hanem azért, mert felruháztad őt neked tetsző tulajdonságokkal.
Tudom mit érzel. Nekem is ku@rvára bejött a csaj, igazából most visszagondolva nem is volt olyan szép, nem is nagyon ismertem, de valamiért felruháztam nagyon jó tulajdonságokkal, amik miatt soha nem mondtam el neki "érzéseimet", amit csak a "képzelt tulajdonságai" iránt voltak. Nem akartam elmondani neki mit éreztem. Féltem, hogy egy ilyen tökéletes csaj simán dob.
Később rájöttem, hogy a tulajdonságok amikkel felruháztam, egyáltalán nem voltak igazak. Egy utolsó riher@ongy volt.
Nem jeleket kell adnod, hanem a figyelmedet. Beszélgetned kell vele és elhívni valamilyen rendezvényre.
Az aktuális kiszemeltemnek el szoktam mondani, hogy milyen eseményre megyek hétvégén. Ha van kedve, akkor nézz meg ő is. (Akkor is elmegyek, ha ő nem.)
A harmadik ilyen után biztosan tudni fogja, hogy miért hívod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!