Melyiket választanátok karácsonyra magatoknak?
Figyelt kérdés
hölgy társaim!a párom mondta válasszak magamnak ajándékot.ti melyiket választanátok?Egy vastagabb ezüst lap esetleg fonott nyakláncot VAGY egy vékonyabb arany gyűrűt?2012. dec. 7. 14:19
1/7 anonim válasza:
Attól függ.Személy szerint a sárga aranyat nem kedvelem annyira,de viszont nyakláncot nem hordok egyáltalán.Úgyhogy azt hiszem a gyűrűt választanám.
2/7 anonim válasza:
én sem szeretem a sárga aranyat, úgyhogy a nyakláncok között vacillálnék, a lapláncok nagyon tetszenek,úgyhogy azt
3/7 Quorra válasza:
Nekem most nincs szükségem ékszerre. Inkább egy ruhát, szoknyát, esetleg csizmát választanék.
4/7 anonim válasza:
Nem annyira szeretem az aranyat. Sokkal inkább magaménak érzem az ezüstöt, ráadásul az ezüst láncomat nem szeretem annyira, mert mindig elmászik a medál rajta és nem ott van, ahol kéne. Pedig egyébként nagyon szép, szolid, igazán kifinomult nyaklánc. Éppen ezért én egy szép, elegáns ezüst nyakláncot választanék. :)
17/L
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!!!!! :-D
2012. dec. 7. 21:11
7/7 anonim válasza:
vastag ezüst lap nyakláncot hol lehet kapni???
én azt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!