Ti melyik szemüveget választanátok?
Figyelt kérdés
sziasztok:) szeretnék rendelni utána lencsét cserélni. Nemtom hogy melyik lenne a legjobb, van am egy sima szemüvegem , de jó lenne ez a másik is ami 'divatosabb'.
Nektek melyik tetszik? Ovális a fejformám, nagy kék szemeim vannak, vállig érő szőke hajam van
(nem vagyok divatmajmoló csaj, nem is követem a divatot, de szemüvegeknél ezek a 'vidámabbak' tetszenek)
1. [link] (tekerjetek lejjebb ott lesz egy nagyobb próbababa fején az alja fele)
2. [link] (és hogy melyik szín)
3. [link]
4. [link]
(és majdnem mindennapos használatra, suliba is stb)
köszönöm a véleményeket :))
16L
2012. okt. 23. 17:17
1/7 anonim válasza:
Az utolsó a legelfogadhatóbb szerintem :) A többi nekem valahogy nem tetszik, de rendeld azt amelyik számodra a legszimpatikusabb. Én mégis azt mondom hogy egy sima feketét rendelj, tehát én a 4est tanácsolom.:)
2/7 anonim válasza:
Én egyiket sem!Ha nem akarsz divatmajom lenni akkor miért ezek közül válogatsz? vannak még "vidámabb" szemüvegek,amik ezekre nem is hasonlítanak és sokkal egyedibbek!
3/7 anonim válasza:
Elküldtem a szerintem jobb szemüvegeket!:)
4/7 anonim válasza:
egyik sem tetszik de akkor inkább még a sima fekete
5/7 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok!Nekem sem tetszenek,mint már leírtam,de a kérdező "vidámabb" szemüveget szeretne és nem szeretnék senkit leszólni,de a fekete szerintem nem vidám!:)
6/7 A kérdező kommentje:
mind1 hagyjuk xD
2012. okt. 23. 18:00
7/7 anonim válasza:
hát sztem meg ilyet sem látni mindenkin ha megyek az utcán szóval nem lennél divatmajom! egyébként nkm a 2. nagyon tetszik de a 3. se rossz és szerintem a stílusodhoz (ruháidhoz) illőt válassz (sztem jól állna a kék v a pink színű) amúgy meg azt hordasz amit szeretnél senki sem mondhatja meg mi tetszen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!