Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A szemüveget hogy tudom...

A szemüveget hogy tudom itthon igazítani? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Ma kaptam meg az új szemüvegkeretet. Reggel, amikor az Ofotért-be felvettem, még nem volt vele baj. De így a nap végére már nyomott a fülemnél. Hogy tudom egy kicsit "tágabbra" csinálni? Melyik csavart lazítsam meg?
2012. aug. 27. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Inkább ne próbálkozz vele, nem ilyen egyszerű, és ha jól elállítod a lencsék szögét véletlen, akkor ronthatja is pl. a szemed elvileg.

Szerintem holnap ugorj be az első útbaeső optikába, bár legjobb, ha ebbe az ofotértbe mész, és megcsinálják neked pár perc alatt ingyen. :) És tuti jó lesz.

2012. aug. 27. 20:03
 2/2 anonim ***** válasza:
A füledet nyomta vagy a fejedet? Az sem mindegy. De a legegyszerűbb ha bemész és megmondod, hogy kicsit állítsanak rajta, mert szorít. A csavarokat meg hiába lazítgatod, attól csak lafogni fog, de nem lesz kényelmesebb.
2012. aug. 28. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!