Amit moziban adnak 3D szemüveget, azzal tudnék itthon a laptopon is filmet nézni, ha 3D-s filmet töltök le vagy kölcsönzök ki?
szerintem igen, mert érdekes lenne minden 3D-s filmhez új szemüveget venni ha otthon nézed szerintem tudnád nézni
bocs az OFFért :de pont ma voltam moziban és láttam 2 srácnál 3Ds színes keretes szemüveget (be volt csomagolva) mostmár azt is odaadják vagy mi ? mert régen tálcáról adták mikor bementél a jeggyel most meg néztem hogy ott volt náluk a szemüveg még egyszer bocs hogy kérdezek :D
19.40-nek
tegnap voltunk mi is moziba, és meglepve láttam h mellettem a kiscsaj zsebből vette elő a saját, otthonról hozott szemüvegét. nekünk is becsomagolva adták, tehát nem kell visszaadni. ezzel szerintem azt akarják kiküszöbölni, hogy a visszaadós szemüvegek ne romlódjanak. ugye összetapizzák, megkarcolják stb.
19.55-nek
kipróbáltam, nem jött be, nem jó egyikhez sem :/
3D mozijegy vásárlása esetén egy darab 3D szemüveg vásárlására is sor kerül annak érdekében, hogy meg tudja nézni a filmet 3 dimenzióban. A szemüveg ára 200,- Ft/darab. Amennyiben már rendelkezik olyan Master Image szemüveggel, melyet ebben a moziban vásárolt, úgy azt kérjük, hozza magával annak érdekében, hogy az újabb szemüveg vásárlás költségét elkerülje.
Kizárólag a Cinema City mozihálózat Master Image rendszerben működő, budapesti mozikban vásárolt 3D szemüvegek használhatóak fel.
FONTOS:
Amennyiben a 3D szemüvege lencséje megkarcolódik vagy elszíneződik, ez befolyásolhatja a 3D film élvezetét. Ezekben az esetekben ajánljuk, hogy vásároljon újabb 3D szemüveget amikor mozinkba érkezik.
Kérjük, hogy a 3D szemüveg átvételét követően azonnal ellenőrizzék azt. Mihelyst a 3D szemüvegek használatra kerülnek és/vagy kikerülnek a moziból, a mozi felelőssége ezen szemüvegekért megszűnik.
A 3D szemüvegek nem működnek azon mozikban, amelyek nem ugyanazt a 3D vetítési rendszert használják. A választott filmet csak a mozi személyzete által biztosított 3D szemüveggel tudja megnézni.
Szabadjegyek beváltásakor szükséges lehet a 3D szemüvegek külön megvásárlása.
ezek szerint nem jó mert csak a Master Image rendszerű filmeket lehet megnézni vele ami meg csak a Cinema Cityben van :S
na puff neki...
hát jól kitalálták ezt...
Neeeem!
Jelenleg MasterImage (MI) vagy RealD (RD) /egyszer használatos/ szemüvegeket lehet vásárolni a mozikban. Ezek lényege, hogy a lencsék különböző polarításúak és ennek megfelelően tulajdonképpen két képet látunk egyidőben (RD) vagy nagyon gyors váltásokkal (MI)(a 3D hatást az agyunk rakja össze).
MasterImage esetén a gép optikája előtt forog egy poarizált tárcsa, ez szabályozza, hogy a jobb vagy a bal oldali kép kerül kivetítésre.
A RealD egy speciális optikán keresztül vetíti egymásra a két képet.
"érdekes lenne minden 3D-s filmhez új szemüveget venni"
Nem filmenként kell különböző szemüveget használni, ember, hanem 3D-s technikától függően kell más-más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!