Fiúk! Ti melyik parfümöt választanátok karácsonyra?
Meg szeretném lepni a barátom egy parfümmel,de nem tudok dönteni az alábbiak közül:
Ti melyiket választanátok?
Lenne még egy kérdésem.A parfüm mellé mennyire lenne hasznos ajándék egy mamusz?Vagy ez nagyon rossz ötlet?:)
Atyavilág milyen drága:D nah nekem ilyen nem lesz:/ :D
Megkellene szaglászni milyen illatú így nem tudok segíteni. Függ attól h a barátod milyen karakter. Azt vedd amelyiket jobban eltudod képzelni rajta vagy amelyik hasonlít az eddigire.
Igen,sajnos illatmintát nem találtam a neten,ezért várnám olyanok válaszát is akik ismerik valamelyiket/mindkettőt;D
Köszönöm az eddigi válaszokat,még annyi lenne a kérdésem,hogy ha esetleg veszek egy mamuszt is akkor inkább nagy,figurás,szőrös vagy szolidabb,normál mamusz?
Szerintem ne interneten akarj parfümöt választani. Menj be egy boltba,szagold meg és amelyik jobban tetszik, azt vedd meg. Nekünk is elég nehéz erről nyilatkozni,ha nem ismerjük.
Szerintem a mamusz nem rossz.
Ezt az illatod nem tudom,eddig nem nagyon használtam parfümöt,hanem inkább dezodort.De kijöttek az új playboyos parfümök/dezodorok és elég jók.Viszonylag nem drágák és tényleg jó az illatuk.
A másik,tényleg ne neten vegyél ilyet hanem boltba,ott tudsz olyat választani amit tetszik
Nem netről rendelném,már kinéztem a boltba,csak nem tudok dönteni a kettő közül.Az lenne a legjobb ha Ő választaná ki,de az úgy már nem meglepetés :(
Igen,most utoljára pont Playboy volt neki,de épp fogyóba van:)
Köszönöm a válaszokat,ha valaki még idetévedne azért írhat még;)
kérdezd meg tőle hogy nem megy e el veled parfümöt választani..te szétnézel és mondd meg neki hogy szólsz ha találsz valamit ,addig ő is szétnézhet!Figyeld ki hogy melyik tetszik neki nagyon és azt vedd meg!
És te is szólj néha közbe hogy találtál egyet!Ha visszatér ahhoz amit már megnézett,akkor tuti az kellene neki:)!!Én csináltam már ilyet és bejött!Jah,végül vegyél valami olcsó sampont vagy tusfürdőt hogy lényegében ezért is jöttél meg te is szét szerettél volna nézni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!