Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az egyik fiú osztálytársam...

Az egyik fiú osztálytársam szeretné, ha lányt varázsolnék belőle. Pedig nem homo, most mit csináljak? Nagyon jó barátom! Nem akarom megbántani.

Figyelt kérdés
Azt szeretné, hogy sminkeljem ki, vegyünk együtt lány ruhát és estére így szeretne velem! (lánnyal) elmenni bulizni. Nem értem, pedig lányokhoz vonzódik, akkor meg miért akar lányosan kinézni???
2008. máj. 27. 07:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én már egyszer az öcsémet öltöztettem be lányruhába. Pici, apró, fehér virágmintás szonyámat adtam rá, fehér, csipkés blúzt, amely a könyökéig ért, egy fekete balett cipőt és egy fehér nylonharisnyát adtam rá. Nagyon csini volt benne! Egész farsangon ebben volt, így ment már reggel a suliba is. Anyu még a vállig érő haját is feltűzte és egy katicás csatot kapott a hajába. Annyira jól állt neki és közben még a fenekét is riszálta!
2008. jún. 17. 08:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Segíts neki, ha csak ezt kéri.
2009. jún. 9. 21:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem csak poénból tenné, ne fújd fel ennyire....
2018. febr. 26. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!