Miért kell féltékenynek lenni? Van egy osztálytársam aki csak márkás cuccokat vesz fel.
Akkor azoknak a lányoknak akik így viselkednek vele, mondd meg hogy ti meg bolsevikok vagytok, és akkor tutira utána néznek a szavaik jelentésének! :)
Komolyra fordítva: örülök neki hogy vannak még ilyenek mint a barátnőd, hogy nem kérkedik vele, mit mennyiért vett. Más a helyében (ezek a féltékeny osztálytársak) gondolom még az árcédulát is rajtahagynák csak azért, hogy ők legyenek a menők. Ők így értékelik egymást, ti pedig az emberi értékekre figyeltek, nem arra hogy "jé, ez a lány pl. deréktól lefelé 80 ezer". Nekem nincsenek drága cuccaim, nem tehetem meg. De nem vagyok féltékeny. Jó hogy te kiállsz mellette. Próbáljatok velük barátkozni.
Nem értem miért kuttogtok a másik pénztárcájába!!!!
Nem mindegy, hogy kin mennyibe kerül a cucc??
Különben is ma már nem is igazán lehet megállapítani mi a gagyi és mi az eredeti!
Az irigyek is felvághatnának, megvehetnék a jóminőségű gagyit és mondhatnák, hogy húúú 50.000-es a csizmám, mert ezek szerint ez számít! Szánalmas emberek és az is aki ilyennel foglalkozik!
A gazdag sajnálni való lány meg mondja azt, hogy 5000 forint volt a csizmája és máris nem foglalkoznának vele!
Szerintem hergeli az irigy csajokat! :o)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!